Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatkaOwocowa

cena fotografa

Polecane posty

Gość sałatkaOwocowa

ostatnio bylam popytac o ceny za film i zdjecia ze slubu i wesela. ceny byly mniej wiecej w granicach 3 tys za film i reportaz. plener to od 500-1500 zl.to duzo czy w miare jak na male miasteczko?

ja płaciłam 1300zł (plener i w dniu wesela ) dostałam 2płytki, album duzy i fotoksiażkę, i moje zdjecia sa piekne, i do tego jeszcze jakieś 150zdj luzem małe miasteczko

Gość pipol pipol
dla porównania my płacimy: 3000 fotograf 3400 kamerzysta

Gość sałatkaOwocowa
pipol pipol- koszty ogromne... a mieszkacie w duzym miescie czy malym miasteczku? Ślubniczka 2012- a Wy nie mieliscie kamerzysty? czy te dwie plytki to wlasnie film?

Gość Ple ple
To ja dla porównania dam ceny Warszawskie: fotograf 3100 z plenerem, kamerzysta 3000.

nie mieliśmy kamerzysty, dla nas on był zbedny, przynajmniej goscie byli wyluzowani, a mamy jakieś tam filmiki z bram, oczepin i najważniejsza przysiega to mamy nagrane naszą kamerką i siostra kamerowała też my mamy tyle wiecej że w dniu pleneru nasz fotograf nagrał nasz pierwszy taniec zatańczony nad wodą,pieknym jeziorkiem mamy oryginalną pamiatke,

Gość Dżeronim
Ślubniczka niezłego foto ziutka miałaś...

nie, profesjonalny fotograf, takie są ceny w mniejszych miasteczkach,szwagierka miała fotografa dosłownie o 20km dalej i już zapłaciła 3tys, gdzie ma album i 1płytkę, a jakosć tych zdjec daje dużo do myślenia, że szkoda przepłacać, wszyscy do dnia dzisiejszego mówią że fotograf i zespół mieliśmy najlepszy

Gość sałatkaOwocowa
niezle ceny w warszawie sa...

Gość Dżeronim
A co ci miała rodzina mówić że złe? Prawdę to już między sobą powiedzą. a profesyjonalnay to dlaczego? Dlatego że tak miał napisane na stronie?

Gość hthjyuytdjuytd
2400zł Śląsk, strone moge podac jesli ktoś chce. kamerzysty nie mielismy, nie widze w tym sensu. zdjecia sa znacznie lepsza pamiatka

Gość Bombka2024
my płacimy z wszystko 4000 (kamerzysta, foto i plener)

Gość juz miesiąc po Wawa
Za fotografa zapłaciliśmy 2000 zł Dostaliśmy 200 zdjęć chyba w formacie 18x25 w dwóch albumach. Jeden album to zdjęcia z błogosławieństwa, ślubu i wesela i drugi tylko z sesji plenerowej która była zrobiona w 5 różnych miejscach. Zdjęcia prześliczne i nie jest to tyko moja opinia. Fotograf był z polecenia.

Gość pipol pipol
jestem z lublina to są koszty już z plenerem i filmowaniem poprawin. foto tylko jeden dzień wybraliśmy kamerzystę i fotografa, którzy są profesjonalistami, wiadomo że można znaleźć tanszych, ale ci nam najbardziej odpowiadali spośród wielu

Gość miesiąc po slubie Warszawa
Za fotografa zapłaciliśmy 2000 zł Dostaliśmy 200 zdjęć chyba w formacie 18x25 w dwóch albumach. Jeden album to zdjęcia z błogosławieństwa, ślubu i wesela i drugi tylko z sesji plenerowej która była zrobiona w 5 różnych miejscach. Zdjęcia prześliczne i nie jest to tyko moja opinia. Fotograf był z polecenia.

Gość pipol pipol
jestem z Lublina Foto jeden dzień+plener kamera 2 dni wesela wiadomo są tańsi, ale Ci podobali się nam najbardziej

Gość juz miesiąc po Wawa

Okolice Szczecina: - fotograf 1100 zł (fotoreportaż z przygotowań, ślubu i wesela + sesja) - kamerzysta - 2300 zł Jestem przed, także o efektach mogę powiedzieć w maju ;) Co do fotografa to jest nim mój kolega (profesjonalista), więc dla mnie liczy rabat. Natomiast gdy jeszcze szukałam fotografa to ceny mieli różne, ale tak od 2000 zł w górę.

Okolice Szczecina: - fotograf 1100 zł (fotoreportaż z przygotowań, ślubu i wesela + sesja) - kamerzysta - 2300 zł Jestem przed, także o efektach mogę powiedzieć w maju ;) Co do fotografa to jest nim mój kolega (profesjonalista), więc dla mnie liczy rabat. Natomiast gdy jeszcze szukałam fotografa to ceny mieli różne, ale tak od 2000 zł w górę.

ja jestem zdania ze zdjecia i film to jest pamiatka, ie szukalam profesjonalistow i takich co sie oglaszaja wszedzie a tak naprawde ceny maja baaaardzo zawyzone, my za zdjecia placimy 1300zl, dostalam kilka na razie na reszte czekam, ale ogladajac zdjecia z innych sesji bylam zachwycona nie sa te zdjeciatakie sztampowe, oklepane itd dodam ze cena ww obejmowala przygotowania blogoslawienstwo, kosciol, krotki plener w dniu slubu kilka zdjec na sali i plener na tygodniu, za kamerzyste uwaga!!!! 800 zl a film jest zrobiony naprawde fajnie cena taka bo ktos sie zajmuje tym ze tak powiiem dorywczo film mielismy do odebrania 4 dni po weselu, i dosc dlugi wyszedl bo prawie 3 godziny i nie jest to typowy tasie iec bo mamy naprawde same swietne ujecia w nim zez przyjemnoscia sie go oglada, podaje ceny w malym miasteczku. Sowja droga uwazam ze ceny zaczna spadacz tego wzgledu ze powoli si konczy ten taki boom slubny bo juz wiekszosc z wyzu demografocznego pozenila sie i mysle ze ceny zaczna pomalu spadac w dol. Druga sprawa duzo osob bardzo pozno decyduje sie na slub i juznie ma takiego szalenstwa jak kilka lat wczesniej.

Gość Dżeronim
3 godzinny film 4 dni po weselu - czyli gniot bez montażu, ale za 800zł czego wymagać?

Haha ciekawe jak mozesz ocenoc cos czego nie widzialas nie widziales, nie jestem specmalista ale mi sie ten film podoba, ma on uwieczniac najpiekniejsze chwile ojego zycia a nie byc filmem ba pokaz czy jakis konkurs filmowy.

Gość Dżeronim
Tobie to wiadomo że się bedzie podobal bo twoje, ale ja nie widizalem jeszcze dobrego filmu oddanego po 4 dniach do tego 3 godzinnego czyli bez montazu

Gość Dżeronim
ale - jaka kasa taka robota

Gość przyszla mama :)))
fotograf 3600 - slub w sierpniu 2009 :) kamerzysty nie mielismy

Gość pipol pipol
lublin foto jeden dzień + plener kamera 2 dni

Mniemam ze obejrzales mnostwo filmow i wiesz czy moj jest zmontowany czy nie gratuluje, jak wiesz tak wszystko to podaj numery na totka obstawie. Naprawde smiesza mnei komenatarze niektorych co za przeproszeniem w dupie byli i gowno widzieli, a wypowiadaja sie jak specjalisci, jak mozna skomentowac cos czego sie nie widzialo.