Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

MATERACE

Polecane posty

witam mam takie pytanko odnośnie materacy, na rynku jest duży wybór materacy i nie wiem który jest najlepszy dla dziecka w wieku 9 lat :) chciałam kupić kieszonkowy a słyszałam, że dla dzieci najlepszy jest piankowy, Czy ktoś mi powie jaki kupić ??

Was już totalnie opętało ?? nie chce dla siebie tylko dla dziecka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakbym chciała dla siebie poszłabym na erotyczny !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 08alice80
Dla 9 latka to już można się o taki pokusić http://www.comfortbe.pl/menu,7,esklep,produkt,id,653,name,Materac_wysokoelastyczny_Comfortbe_RELAKS_120x200,kat,74,prod,0 , dla młodszego to raczej kiepski pomysł.

Gość ulkawero
w sklepie Amadu masz spory wybór materacy dla dzieci - poza tym zadzwowń sobie tam i porozmawiaj na temat odpowiedniego materaca dla dziecka - oni na prawdę rzetelnie doradzają i pomagają wybrać odpowiedni model, bo jak wiadomo każdy ma inne preferencje i nie zawsze to co ktoś c***oleci będzie dobre

Materac piankowy jest dobrym wyborem, ale musi być to materac ekologiczny. W roślinnych materacach PlantPur zredukowano ilość substancji szkodzących zdrowiu i środowisku naturalnemu, które są w tradycyjnych materacach piankowych. Materace roślinne składają się przede wszystkim z surowca naturalnego, substancje sztuczne ropopochodne zostały ograniczone do minimum - dzięki temu jest to naprawdę dobry materac do spania dla każdego.