Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ideamjmjdjgjp

Kto z was ma telefon doykowy?

Polecane posty

Gość ideamjmjdjgjp

wygodnie sie na tym pisze smsy bo nie wiem czy naprawiac stary?

Gość niewygodnie, ale można
sie przyzwyczaić. Jeśli jednak masz duże palce, to odradzam

Gość funiiia
zalezy jaki to telefon, wyswietlacz min.4 cale inaczej choojowo sie pisze mimo qwerty

Gość Viviiiiiiii
Jesli jestes kobieta i masz odrobine dłuższe paznokcie to pisze sie bardzo dobrze, lepiej niz na zwykłej klawiaturze.

Gość Viviiiiiiii
Jesli jestes kobieta i masz odrobine dłuższe paznokcie to pisze sie bardzo dobrze, lepiej niz na zwykłej klawiaturze.

Gość kdhfhf
Pisze sie duzo lepiej niz na zwyklym,kwestia przyzwyczajenia i wprawy. Poza tym sa tez dlugopisy,jesli masz za duze paluchy. A przede wszystkim mozesz zrobic duzo wiecej niz na zwyklym. Taki maly komputer. Dobry do neta chociazby.

Gość kdhfhf
Co za debil napisal,ze paznokciami mozna pisac na dotykowym???????

Gość kdhfhf
Co za debil napisal,ze paznokciami mozna pisac na dotykowym???????

Gość Supreme.
wez sobie telefon z qwerty np. nokie c6 ja mam ten tel i jestem zadowolona z niego :)

Gość kdhfhf
Sony ericssony sa zajebiste.

Gość fhjfjfgu
Ja mam akurat sony ericssona i nie jestem zadowolona

Gość jdjdjc
Rzecz gustu. Ja jestem bardzo. A co ci w nim nie odpowiada?

Gość Hahahaha...
Co za debil sie dziwi ze na dotykowym pisze sie paznokciem. Tak samo dotykasz jak palcem imbecylu, tylko paznokciem. Tak ciezko to zrozumieć tłuku? :o

Gość kup sobie
samsunga note i po sprawie

Gość ohlalalalala.
mi sie pisze lepiej niz na zwykłej, zwłaszcza gdy jest zimno i palce mi drętwieją :P

Gość inzynier serwisowy//zablok
NIE Dlatego mam desire Z Jedna alternatywą jest Glaxy note. Ale nie ma dual sim więc sensu zmieniać nie widzę tylko dla rysika. Opcją jest klawiatura oddzielna. Na razie są tylko dla ipodów. Takie etui a nie całkiem odzielna. Tu masz np nie chce mi sie szukac po ebayu http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,iPhone-4-z-wysuwana-klawiatura-QWERTY,wid,12868666,wiadomosc.html

Gość DG------------DG
A WLASNIE TLUKU ze paznokciem nic nie zrobisz, trzeba opuszkiem palca dotykac

A właśnie tłuku że zrobisz. Zależy jaki masz tel. Z touch pro ściągałem długopisem. Nie zrobisz na iphonie i amoledzie. Tylko dziś ciężko o tel bez amoled. Jedynie galaxy note. I blackbery A 2 to wystarczy metalem. Są lakiery magnetyczne i takim zrobi. Lub co za problem doczepić do czegoś kawałek alu

ide od was bo jak zawsze wszyscy się znacie a jak co to co się kurwa dzieje.

Gość jdjdjc
Debil paznokciem to sobie mozesz w dupie grzebac ciolku.

Gość jdjdjc
Co za polskie patalachy. Przerabiaj sobie tel,pryskaj lakierami debilu z serwisu dla leserow.

Gość mam tosie
ja mam - ma już chyba 7-8 lat toshiba i pochodzi z przed czasów gdy Stew Jobs wynalazł pierwszy telefon dotyckowy czyli iphone ;) :classic_cool: (tak przynajmiej twierdza fanboye appla) pisze się na tym niewygodnie, jest wielgachny i ciężki, ale internet przegląda się na nim całkiem ok, ma świetną rozdzielczośc nie jakąś interpolowaną, czy z 2 subpikselami, jak nowe wynalazki (oczywiście obsługa rysikiem) i do tego głównie go używam jeszcze

Gość mam tosie
ekrany oporowe (rezystywne) rysik lub paznokieć (można używać na mrozie w rękawiczkach, przyciskać dowolnym czymś - ekran wykrywa nacisk... i ekrany pojemnościowe - opuszek palca lub specjalny rysik "pojemnościowy" - są już pierwsze ekrany łączece obie technologie

Gość hsdgsdgs
ja mam sony xperie t i switnie sie pisze...to kwestia usatwiania sobie w usatwieniach sms zeby poprawialo ci szybko bledy jak naciszniesz zly klawisz albo trafisz zle

Gość To znowu ty :>
Ja mam juz od 3 lat i jestem baaaardzo zadowolona. Na pewno juz nie wrócę do telefonu z "klawiszami".

Gość szczerze majac do wyboru
dotykowy a tradycyjny wole tradycyjny pisanie sns jest moze latwiejsze i jesli ktos jest gadzeciarzem woli poszpanowac teraz w klasycznych nie ma wyboru wiec skazana jestem na dotykowy bywa ze szlak mnie chce trafic kiedy ktos dzwoni a ja nie moge odebrac bo akurat slinilam palce :P

Gość dizaster
Mam tosie- masz pewnosc,ze telefon dotykowy wynalazla potrawka?:o ja mam xperie z qwerty i polecam.do neta fajny,pisze sie dobrze,klawiatura ekranowa mnie nie przekonuje.co do paznokci..wczesniej miala dotykowa nokie z rysikiem i tylko owym dobrze sie obslugiwalo, wiec stukanie dlugim paznokciem tez dzialalo.w obecny moge sobie postukac ile chce:P

Gość dizaster
Szczerze...no rzeczywiscie,sliniony palec nie dziala;) o,i na mrozie bywa kiepsko;)

Gość szczerze majac do wyboru
:P zapomniaal jeszcze dodac, ze czasem zapomina czy mam palcem jechac od dolu do gory czy na odwrot te aktualizacje zawsz mi mieszaja w glowie a jak dojda poslinione palce to niestety ale koniec koniec nie zdazam odebrac :p i jeszcze mam w plecy bo ja musze oddzwaniac 😠 zartuje :) ale majac wybor mam gdzies dotykowca

Gość szoking and smoking...
dotykowy nadaje sie tylko do internetu i filmow :O dotykowy + wysuwana qwerty to gowno i kupa, baterie do d.u.p.y miałam iphone, motorole milestone a teraz kupiłam telefon idealny nokie e72:) kilka dni na baterii, qwerty, i nie rozwali sie na chodniku jak i-shit