Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata909

czy jesli facet skapi na dziewczynie to czy mysli o niej powaznie?

Polecane posty

Gość agata909

jestem z moim facetem 4 miesiace , zauwazylam ze on stara sie wydac na mnie jak najmniej, mimo ze zarabia,dla siebie potrafi kupic drogie rzeczy, a mnie nie robi zadnych prezentow ( ja jemu kupilam pare ladnych rzeczy) robi mi niespodzianki,ale takie ktore nie wiaza sie z kosztami , np zabiera mnie poza miasto w ladne miejsca(jedyny koszt benzyna) myslicie ze nie traktuje mnie powaznie? dodam ze jeszcze ze soba nie spimy,jestem dziewica i nie chce sie spieszyc..

Gość kobieta mnie bije
nie ma sexa to tnie koszty

Gość kobieta mnie bije
nie ma sexa to tnie koszty

Gość cecfrfrf
a cyz tepa dyido licyz sie kasa i drogie preyentz cyz sam fakt ze sie stara, nie nadajesz sie do zwiazku i to pisze ci kobieta

Gość agata909
a ja tez jak widze ze mu zal na mnie kasy , nie jestem w stanie sie mu oddac cala... nie jestem materialistka ( nie zaluje mu na prezenty) ale przykro mi jak patrzy czy zaplace za siebie czy nie..

Gość agata909
a ja tez jak widze ze mu zal na mnie kasy , nie jestem w stanie sie mu oddac cala... nie jestem materialistka ( nie zaluje mu na prezenty) ale przykro mi jak patrzy czy zaplace za siebie czy nie.. jak facet na mnie teraz zaluje to rownie dobrze jak go bede prosic o troche kasy na ubranka dla dziecka - to tez bedzie pewnie zalowal...tak to widze: (