Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murzabil

Czerwone plamki, krostki na penisie - PoMoŻ!

Polecane posty

Gość Murzabil

Witam, Ponad miesiąc temu pojawiły mi się czerwone kropki, plamki na moim żołędziu. Stosowałem maść Climatrozolum i kropki jakby zniknęły ale niestety na jakiś czas. Od 3 m-cy mam nową partnerkę, zdarzyło nam się współżyć bez zabezpieczenia. W tym samym czasie byłem chory na górne drogi oddechowe i stosowałem antybiotyk. Zastanawiam się teraz co mogło mieć na to wpływ, na wystąpienie tych czerwonych kropek. Zapach członka był przy tym niemiły, a skóra na napletku taka dziwna... Piszę z pomocą dopiero teraz bo problem znów się pojawił, nasilił. Doszły do tego kropki ale z takim białym nalotem (jak na zdjęciach w linku poniżej). Proszę o pomoc co to może być. Link1: http://imageshack.us/a/img802/6655/zdjcie0145c.jpg Link2: http://imageshack.us/a/img513/9730/zdjcie0146f.jpg Pozdrawiam. Piotr

Gość barrrbarrra
zastosuj znow clotrimazolum bo to jest infekcja grzybiczna

Gość barrrbarrra
zastosuj znow clotrimazolum bo to jest infekcja grzybiczna

Gość no kolego, nie chcę Cię
martwić, ale to może być wirus hpv, idź do lekarza, zrób badania. nie żartuję, sama tydzień temu usłyszałam diagnozę :o

i w dodatku tągrzybicą zaraziłeś partnerkę- co za nieodpowiedzialność. Teraz obydwoje musicie brać antybiotyk, a jak jeszcze ktośz domowników używał tego recznika co ty to kuźwa zaraziłeś wszystkich...

martwić, ale to może być wirus hpv albo inny weneryczny syf, idź koniecznie do lekarza i przebadaj się, nie żartuję, sama tydzień temu usłyszałam diagnozę :o

martwić, ale to może być wirus hpv albo inny weneryczny syf, idź koniecznie do lekarza i przebadaj się, nie żartuję, sama tydzień temu usłyszałam diagnozę :o

Gość Murzabil
Ale tak jak pisalem wczesniej pojawilo mi sie to po odbyciu stosunku badz ta druga opcja po zazywaniu antybiotyku. Dwa razy tylko wspolzylismy bez zabezpieczenia, wlasnie te pierwsze razy... Nigdy nie mialem z penisem zadnych problemow :/ 3 dni temu uprawialismy seks oralny i tak naprawde po tym ostrym "uzywaniu" znow wyszly kropki, zaczerwienienia. Kupilem masc szalwiowa i po jej stosowaniu zauwazylem te biale pecherzyki, a pod nimi czerwone kropki... Bylem przed chwila w aptece kupilem kwas borowy bede przemywal zobacze jaki da efekt. Ps: do jakiego lekarza sie udac urologa, dermatologa, wenerologa..?

Gość gffgcxdhbxsd
Dermatologa-wenerologa.

Gość tele bele plum
maść "TRIDERM" na pewno pomoże. Ale to maść sterydowa, na receptę. Tak więc wizyta u lekarza konieczna.

Gość panprzemas
nie jestem dermatologiem ale mnie to bardziej wyglada na HSV2 (cos jak "febra" tyle ze na dole ;p). na zdjeciu nie widac dobrze ale charakterystyczne dla niego sa drobne pecherzyki i swedzi a pozniej moze bolec. to wirus i nie ma na to ratunku bo rezerwuar bedzie zawsze w kom. nerwowych. mozna jedynie "zaleczyc" biezace objawy acyklowirem w masci. choroby bakteryjne maja najczesciej czerwone zmiany z nadzerkami. HPV wywoluje klukciny ktore wygladaja zupelnie inaczej.