Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwoneczka_88

Wideofilmowanie - małopolska/śląsk

Polecane posty

Gość iwoneczka_88

Witam, Poszukuję kamerzysty filmującego w jakości HD. Nie interesują mnie realizacje typu "latające serduszka" itp :) Najważniejsze to, żeby w całości zmontowany film był równie interesujący, co teledyski przedstawiane na stronach. Niestety 3 minuty filmu udostępniane na www nie mówią wszystkiego o jakości w całości zmontowanego filmu. Macie jakieś sprawdzone typy?

Gość karola z krakowa
hey jestem świeżo po ślubie i w ogóle całej uroczystości. Na podstawie przeglądanych ofert a było tego dużo, odrazu mogę Ci powiedzieć że jeśli chcesz mieć dobrego operatora kamery, fotografa czy też zespół to nie patrz na najtańsze oferty. Cena zawsze ma swoje uzasadnienie. Inaczej jest w przypadku sal weselnych. Np miejsce w hotelu w centrum Krakowa kosztuje 450zł! a jedzenie jest beznadziejne, natomiast pod krakowem w fajnym miejscu 150-250zl za osobe a jedzenie i atmosfera o wiele lepsze :) Kamerzysta,fotograf, zespół mają różne półki cenowe. Za kamerzyste zapłaciłam 2500zł, fajnie w nowoczesnym stylu sfilmowane, film od 1h do 1.5h, wszystko skracane, bez nudnych momentów i bez żadnych kwiatuszków rodem z lat 90. Widziałam oferty kamerzystów za 1000zł i jednak wypada to wiele o gorzej a to jest pamiątka na całe życie. Wolalałabym nie zaprosić paru osób i dopłacić do lepszego filmu. Wpisz w google hasło : "naszfilm" wyskoczy na 1 miejscu. ewentualnie dodaj ".com" do nazwy i wklep bezpośrednio adres. Na spotkaniu pokazują cały film a nie tylko fragmetny. Co do fotografa jest podobnie, weż kogoś za przynajmniej 2tysiące :) oczywiście trzeba weryfikować oferty bo zdarzają sie paproki. Zepsół od 3.5 tysiąca :) Pozdrawiam!

Gość zdzisiaczek misiaczek
karola masz 100% racji w tym co napisalas ale ci goscie od video ktorych podalas szalu nie robia material z kosciola strasznie ciemny i ogolnie tak se chociaz oczywiscie lepiej niz te produkcje za 800 czy 1000zł

Gość karola z krakowa
Też się pytałam o ten aspekt jak to jest z jasnością w przypadku ciemnego kościoła. Dostałam informacje że nie świecą lampą po oczach, polecony fotograf nie błyskał lampą, z czego byłam zadowolona. Na sali nie było wielkich rozstawianych halogenów, na które zawsze ludzie sie denerwują bo świecą również po oczach. Dodam jeszcze że wybierając zespół warto dowiedzieć się jakie mają oświetlenie. Bywałam na weselach gdzie zespóył nie miały żadnych lamp i jedynym oświetleniem były żółte żarówki z sufitu. Bez porównania gorzej to wygląda od porządnych kolorowych lamp z kulami, laserami i innymi efektami.

Gość iwoneczka_88
Bardzo dziękuję za namiary, jak będę miała więcej czasu to przeglądnę :) Zgadzam się, nie zawsze cena świadczy o jakości, ale w większości przypadków tak jest :) Więc jeśli macie jeszcze jakieś namiary to chętnie przeglądnę :) PS: Nie chcę oszczędzać na jedynych pamiątkach :) Fotografa już mam :)

Gość iwoneczka_88
Czy naprawde nikt nie moze nikgoo polecic?