Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgooigdgoij

Mój były mnie okłamał i nie chce sięprzyznać

Polecane posty

Gość jgooigdgoij

Facet, z którym już raz się rozstałam i który planował powrót rozmyślił się. Stwierdził, że jednak nie chce ze mną być. W rozmowie zaczęłam wyrzucać siebie wszystko co do tej pory ukrywałam (w tym niestety jestem dobra). Jedną z tych rzeczy jest fakt, że kiedy się poznaliśmy powiedział mi, że po pierwsze, nie utrzymuje kontaktu z byłymi dziewczynami, a po drugie, że od kilku miesięcy nikogo nie miał. Kiedy się rozstaliśmy zaczęłam przeglądać jego konto na portalu społecznościowym i znalazłam rozmowy z jego byłą, z których wynikało, że widywali się jeszcze w miesiącu, w którym ja go poznałam, i prawdopodobnie nadal łączył ich seks. Wygarnęłam mu to mówiąc, że mnie oszukał, i po jego wypowiedziach zauważyłam, że bardzo go to zdenerwowało, i strasznie zależało mu na dowiedzeniu się od kogo to wiem. Kiedy już przestałam mu odpisywać na smsy (a jeszcze niedawno to on odpisywał mi dość olewczo), otrzymałam od niego kolejny, i dziś kolejny, więc widać, że zależy mu na zdobyciu informacji skąd wiem. Nie zamierzam mu mówić jak się dowiedziałam, niech się głowi, ale boli mnie to, że nie chce się przyznać, i przez pryzmat tej sytuacji zaczynam wątpić w wiele rzeczy, które mówił. Przyprzećgo do muru? Czy dać z tym spokój?

Gość apokalipso
daruj sobie frajera

Gość misia59085088
daj sobie spokoj jak cie oszukal napisz mu ze nie chcesz z nim juz wiecej rozmawiac. definitywnie to skoncz , jak cie przeprosi i sie przyzna , to mozesz z nim pogadac, badz bardzo niedostepna .