Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joliantaa29

Czy to jest normalne ?

Polecane posty

Gość joliantaa29

Witam mam problem zauważyłam że z mojej pochwy od juz dłuższego czasu wystaje 'kikut' ma około 2 cm a ja nie wiem czy to jest normalne u kobiet . Nie boli mnie i wgl jak dotykam to nic mi nie przeszkadza . Chciałabym sie dowiedziec od was czy to jest normalne czy powinna udac sie do lekarza .

Gość Bananaaa
Możesz to opisać?

Gość Bananaaa
Kiedy to się pojawiło?

Gość joliantaa29
W sumie nie jestem w stanie powiedziec od kiedy to mam bo to juz od jakiegos czasu . Jestem aktywna sexulanie z chlopakiem i wcale mu to nie przeszkadza . Wyglada to jak taki dzyndzel jest rozowy i twardy zakonczony taka jak by kuleczka . . Zaczynam sie nie pokoic ... Chodz nigdy nie patrzyłam na to jakos krzywo . ;/

Gość jesienny wiatr
zrob zdjecie i pokaz. a u gina bylas?

Gość Bananaaa
Więc to jakiś rodzaj narośli. Idź do ginekologa na początek, jak się postarasz (tzn. będziesz się głośno dopominała) to dostaniesz skierowanie na usunięcie tego.

Gość Bananaaa
Wytną, pobiorą próbkę i zobaczą czy to jest łagodna zmiana.

Gość joliantaa29
Gdy byłam u gin jakis czas temu nie myslałam o tym aby zapytac co to takiego, on również nic nie wspominał że jest to coś złego . Boje sie troszkę, a do gin wybieram się na drugi piątek . Z partnerem również staramy się o dziecko od 4 miesiecy i zaczynam się martwic ze to moze miec jakies negatywne skutki .

Gość Bananaaa
To raczej nie ma wpływu na zajście w ciążę, to będzie raczej drobny zabieg kosmetyczny. Ale warto byłoby udać się z tym do ginekologa (albo onkologa), który obejrzałby to

Gość joliantaa29
Dobra dzieki banana, udam sie do gin i popytam.Chodz myslalam ze odezwie sie ktos kto ma podobny problem . eh :(

Gość Bananaaa
No takiego nie miałam. Widziałam tylko zwisające wargi sromowe i ich plastykę ;)

Gość straszne porownanie
penis Ci wyrasta