Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delicje pomaranczowe the best

promocja DELICJE - kto bierze udzial z Was ?? gra o laptop auto bransoletki ...

Polecane posty

czy ktos juz cos z Was wygral ????? bo ja mam pytanie odnosnie tego jak zadzwonia ... to czy numer jest podany, wyswietla sie jakis numer ??? czy np niewidoczny , ukryty ??? bo wlasnie z zastrzezonego ktos dzwonil, a ja takich nie odbieram, zreszta malo mam rozmow telef. itp i tak sobie mysle kto to ... ja mysle ze numer chyba jakis sie wyswietla, gdy dzwonia w celu poinformowania o wygranej i pytajao nazwisko adres itp ... ja rok temu tez bralam udzial w promocji delicji i wygralam caly zestaw kosmetykow do ciala body shop slodka limonka i juz nie pamietam czy dzwonili z zastrzezonego czy jednak widac ten numer ... jesli ktos wie prosze o odpowiedz :)

Gość oczy w kolorze kupska!
nie wygrasz peezdo :o

Gość trollo
następna laska co nie odbiera z zastrzeżonych. Boźe, czy naprawdę co druga kobieta ma coś z głową nie tak??? Boisz się, że Candy Man wyjdzie i ci peesdę wyżre czy co??? Bo naprawdę nie ogarniam tej fobii zastrzeżonych numerów. Jakoś jeszcze nie spotkałem faceta, który miałby problem z takimi połączeniami

po co odpisujecie nie na temat ????????? nie braliscie udzialu to nie wypowiadajcie sie pewnie jestescie z 10 lat mlodsi ode mnie BO tak sie sklada ze mam 30 lat a zastrzezonych nie odbieram , bo nie mam juz 20 lat by co chwla je odbierac ktos chce sie skontaktowac to zadzwoni normalnie abym wiedziala, bo ktos sie ukrywa , ja nigdy nie dzwonie z zastrzezonego, bo sama bym tak nie chciala , a nie lubie tego jak robia tak osoby prywatne

Gość oni przekazują twoje dane
dale do celów marketingowych, ew ktoś może z jakiegoś banku dzownic, czy przypadkiem nie chcesz pozyczki, czy coś:D oni też dzwonią z zastrzeżonych, więc nie rób sobie za mocno nadziei. od twojego operatora z promocjami też dzwonią, co ci się usrało, że z zastrzeżonego tylko z konkursu i Pambóg?

Gość BarryŁajt
ale idotko czekasz na telefon od firmy i strzelasz focha, że mogą dzwonić z zastrzeżonego. Więc zastanów się czego chcesz

kogos nazywasz idota - wiec sam nim jestes ! pytalam tylko jesli ktos wygral to czy z normalnego numeru dzwonili - nie wygraliscie to i tak nie pomozecie, na nic mi wasze opinie chcecie sobie humor samoocene poprawic tak odpisujac ?? zero kultury inteligencji itp a intelig. emocjonalnej to juz wogole ale pewnie w realu ciche myszki jestescie i tak sie dowartosciowujecie naskakuja na kazdego kto zadaje na forum pytanie czesto widze ... jak ktos pyta ... to odpisuja : a po co masz google ? w google se wpisz a nie nas pytasz . a nie wpadliscie na pomysl, ze moze juz w googlach sprawdzili , a tu jest mase ludzi , moze ktos ma podobny problem ... mowie to do nielicznych tych takich wszechwiedzacych - ale to napewno z pozoru, zreszta latwiej wysmiac wykpic ponizyc nie znajac drugiej osoby na anonimowym forum pamietajcie sa rozni ludzie, biedni bogaci, zaradni i niezardni, uczciwi i falszywi moim zdaniem to tylko osoba pojedzie po innej ktora jest falszywa wredna zazdrosna czy pracy czy rodziny czy urody , zawistna , nieuczciwa , chciwa wszystkiego , sa tacy na swiecie - czesto na takich napotykam , a wtedy gdy jestes w potrzebie to prawdziwe oblicze czlowieka sie ukazuje ... tak poza tematem .

zadnej solidarnosci , tylko ludzie gryzienie , jeden drugiego chce wytepic i byc lepszy od drugiego , tu na forum tez to widze i rzadko sie wypowiadam, bo ? bo nie ma co. pelno chamstwa pychy , po tych waszych komentarzach widac jacy jestescie naprawde!