Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miłego dnia

Jaki jest facet informatyk?

Polecane posty

Od niedawna spotykam się z facetem, który jest informatykiem... Sporo słyszałam o facetach informatykach i jestem ciekawa czy są tu dziewczyny, które mogą obalić te mity:P? Bo ten mój wydaję się normalny, taki uspołeczniony:D, jak kończy pracę to w domu już nie przesiaduje nad komputerem, ale może przyszłość to zweryfikuje:P

Gość moj mazjest
zwyklym facetem, przstojnym, nie nosi koszzul w krate, tylko modnie sie ubera, jest nowoczesny zabawny i dowcipny.Obalam mit :D

Gość mandarynka trochę kwaśna
informatycy to babo-chłopy albo cioty. byłam już z 2 takimi. zero zadowolenia z seksu i życia towarzyskiego. nie polecam;;)

Gość edtrwtdgdtgdwgtw
mój jest sdministratorem jest ok ale słyszalam, że programiści czestozatracaja kontakt z realnym światem, co nie jest oczywiście zawsze normą

Widziałam grupowe zdjęcie facetów z całego jego roku i powiem, że koszule w kratę miało chyba z 5:D Z moim raczej wszystko jest w porządku, wygląda całkiem, całkiem, jedyne co Mu mogę zarzucić to zarozumiałość, zna swoją wartość w pracy i jeśli o to chodzi to bezczelność, która Mu uchodzi w innych zawodach chyba by już przeciętny człowiek drzwi zobaczył:P