Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość efgr3423423

Rodzinka z wrocka - kim oni są?

Polecane posty

Gość efgr3423423

Tym razem będzie o pewnej rodzince z ul. Na Ostatnim Groszu. Chodzi o tego Pana co mieszka ze swoimi dwiema podstarzałymi siostrzyczkami w mieszkaniu blokowym. Ten Pan szpieguje ludzi przez internet - ma ruch sieciowy z każdego komputera w polsce....Cały czas mnie szpiegował i zbierał info na mój temat. U tego Pana był kiedyś jakiś obcy facet(chyba spotykał się ze którąś z jego siostrzyczek) - kiedyś jak wychodziłem na klatkę to ten obcy facet spojrzał na mnie i jakoś głupio zaczął się śmiać(były uchylone drzwi) - oczy mu jakoś tak dziwnie drgały z dużą częstotliwością; jestem pewny że zażywał jakieś leki psychotropowe. Wtedy zacząłem podejrzewać że oni mnie szpiegują - ten obcy facet ich zdradził... Co więcej w zachowaniu tej rodzinki było coś niepokojącego - taka jakaś sztuczność. Te jego siostrzyczki jak się spotykały to zawsze mówiły sobie "Cześć" - tak głośno żeby było słychać...wszystko tak głośno i sztucznie. Jakby na siłę starały się z gów-na pianę ubić.... To mnie niepokoiło - po tej ich sztuczności poznałem że to jakieś smr-odki i lepiej się do nich nie zbliżać. Potem zauważyłem ze Peinnnissss też zażywa leki psychotropowe - panny go rzucają za to że mieszka z siostrzyczkami. On jest chory, ma nierówno pod sufitem. Nie ma dobrze w głowie no i tyle.... Radzę wam uważać na takich - te dwie jego siostry to podstarzałe panny( 34 lat i więcej). Lepiej się do tych ludzi nie zbliżać. To chory człowiek - zażywa psychotropy, ma frustracje seksualno-prokreacyjne...radzę na niego uważać...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować