Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misssia

koleżanka męża z pracy?

Polecane posty

Gość misssia

Postaram się w skrócie opisać sytuację, może ktoś obiektywnie na to spojrzy z boku bo nie wiem co mysleć... Otóż od 6 miesięcy mąż ma nową koleżankę w pracy, niby nic dziwnego ale mój szósty zmysł coś mi podpowiadał i przejrzałam jego bilingi, dzwonił do niej dość często ( bywały dni że po 6 razy) często też wysyłał jej smsy ( nawet po 22), mają te same zainteresowania mianowicie koszykówka. Fakt kiedy te rozmowy były intensywne wtedy były jakieś tam wazne mecze. Przyłałapałam go jak swojemu koledze o niej opowiadał, mi zresztą pare razy też. Zawsze jak z nia pracuje na miejscu idzie ładnie ubrany i wypielęgnowany.Miałam przyjemność być raz w tym samym miejscu co ona obserwowała mnie non stop kątem oka,dowiedzialam się że zwraca sie do mojego męża maruś, mareczek itp. zawsze jak ma z nim zmianę przychodzi wystrojona,on zawsze chętny by jej pomóc. Kiedy przeprowadziłam z nim powazna rozmowę, że nie życzę sobie tel. po 22 i smsów o 7 ( tylko jeden taki był "że jak będzie mógł rozmawiać to żeby się odezwał") itp. powiedziałam że wystarczająco dużo czasu spędza z nią w pracy i że czas wolny jest dla rodziny. Zapewniał mnie że ok powie jej to i że mam sie nie martwić i wykazać trochę zaufania bo nic złego on nie robi. Od tamtego czasu zrobił sie jakby milszy, bardziej sie stara, jest bardziej tolerancyjny itp. Bilingi sa czyste ( w odwrotną strone wogóle się nie kontaktują) a ja dalej mam dziwne wrażenie że coś jest na rzeczy? Nie wiem może sie czepiam a może jednak szósty zmysł istnieje....

Gość To znowu ty :>
Juz tu, dziecko, opowiadałas te historie, tylko wtedy interesowali sie pilka nożna i rozmawiali o euro :o. Zadnych zadań wam do domu nie zadali? Zajmij sie nauka.

Gość ventyl81
Jak dla mnie facet kręci, sam jestem facetem i myślę że się wystraszył chwilowo przystopował:-)

Gość misssia
zadali z biologii i psychologii;-)