Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZwariowanaWariatkaaa

Jestem w zwiazku i sie zakochalam sie w innym!

Polecane posty

No wiec sytuacja dosyc dziwna..Mieszkam w miescie w okolicach Warszawy. Na tej samej ulicy od zawsze mieszkal taki fajny chlopak, nigdy z nim nie gadalam no ale czasami go widywalam. Moja mama i jego mama to dobre kolezanki jednak my sie nigdy nie poznalismy. Chlopak fajny, na imprezach nigdy nie soptykalismy sie bo on do szkoly w Warszawie chodzil wiec mielismy zupelnie inne towarzystwo. Jakos w wieku 17 lat wyjechal na studia do USA(wszystko wiem od swojej mamy) i wrocil wlasnie niedawno do Polski (ma 22lata - tyle co ja). Majac chlopaka zwariowalam na jego punkcie! widzialam go dzisiaj, tydzien temu, poltora tygodnia temu!! Ma bardzo ladna dziewczyne, dostal super samochod od rodzicow ma wszystko. Bylam ze swoim chlopakiem w Tesco i zamiast gadac z nim to sie tylko patrzylam na tamtego, boze prawdziwy facet! przepusci dziewczyne zawsze, nic nie da jej jesc, drzwi do samochodu jej otworzy...moj nie jest zly ale przy tamtym wymieka...no i ten jego usmiech..boze zwariuje zaraz!!!!

Gość dbkkjndk
Co znaczy, że nic nie daj jej jeść? Każe dziewczynie głodować?:O

niesc;p

nikt nie pomoze:(

Gość zauroczona.9
Rozumiem cie...mnie zauroczylbkolega z pracy.i a ja jego tez.widze to i czuje.iskrzy miedzy nami az sie kurzy...on ma dzewczyne od ponad roku.ja chłopaka od ponad 4 lat. Od początku jak zaczęłam tam pracować widziałam że strasznie go kręce. Mnie no się podobał już wcześniejsza znaliśmy się z widzenia... Ciągle widzę że strasznie mu się podobam jednak ją w przeciwieństwie do niego nie pokazuje że no też mi się podoba. Ale często o nim myślę no niestety..

widze go na fb no ale nie moge dodac bo po pierwsze moj chlopak przyczepi sie a po drugie nigdy nie gadalam z nim nawet..boze ja wariuje!

Gość Macho z pod 5
ZwariowanaWariatkaaa A w czym Ci tu pomagać blacharo?

Gość morfen
Jak facet otwiera drzwi kobiecie do samochodu to znaczy dwie rzeczy: - albo ma nowa dziewczyne - albo ma nowy samochod i to nietsety prawda. Ja bylem szarmancki ale mi sei znudzilo.