Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wiem ja wiem,.,,,

Ja wiem dlaczego ludzie nie mają dzieci!!!!

Polecane posty

1. Bezpłodność 2. Brak kasy 3. Brak partnera (nikt go/jej nie chciał/a/) 4. Nie ma 4 powodu Dla mnie to niepoważne że np. 30letnie osoby mówią nie chce dziecka. Np. 30letnia kobieta mówi że boi się porodu, bólu. Itp. A jak już facet mówi że nie chce dziecka to myślę że to jest prawiczek który ich nie chce. Innego rozwiązania nie widze. Jak już słysze głupoty strace figure śmiać mi się chce a co facet traci? Oprócz tego że rodzi mu się syn albo córka?

Gość mamy po 32 lata
wlasny dom z ogrodkiem, splacony, zero kredytu chocby na pralke, lacznie zarabiamy 4 tysiace zlotych i NIE CHCEMY MIEC dzieci. czy sobie jakis 4 powod jednak dorobisz czy nie i tak mam to w dupie 😴

Gość rfrefref
Ja nie chcę mieć dziecka i pewnie nie uwierzysz ale dla mnie to ograniczenie wolności która jest bardzo ważna ,pewne poświęcenie,zrezygnowanie z życia którę lubię monotonnia po pewnym czasie,obowiązki,może jestem wygodna ale miałam przesrane życie do pewnego czasu a teraz pragnę wolności jak niczego innego:)

dlaczego ci się wydaje że każdy normalny człowiek powinien chcieć mieć dzieci? ja prawiczkiem nie jestem od 12 lat (a mam 26), partnera nie mam i nie chcę mieć, płodny (niestety) jestem, ale dzieci po prostu nie lubię. a "Stracę figurę" to wcale nie są takie głupoty. niektóre kobiety naprawdę mają problemy z powrotem do formy po urodzeniu dziecka

Gość rfrefref
mam zły obraz rodziny bo miałam niefajny dom,może to też dlatego mam takie poglądy jakie mam,kojarzy mi się z wykorzystywaniem kobiet

Gość df56ale czasem wylasczasz sie
bo nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i mam prawo a mam 39l nie lubie i nie chce zachowac sie jak wasniewska

Gość rfrefref
nawet lubię dzieci ale nie chcę mieć własnych i nigdy nie będę

Gość a skąd wiesz,ze jestes płodny
skoro żadnej kobiety nie zapłodniłeś? że masz wytryski to nie znaczy,ze jesteś płodny

Ale jak facet może nie chcieć dzieci???? Przecież to głównie mężczyźni od wieków dążyli do spłodzenia potomka. Chociaż to kobiety celem było urodzenie dziecka i wychowanie go na porządnego człowieka.

Gość samanta duze D
dziecko trzeba zrobic chocby dlatego zeby twoja corka wsadzila cie do trumny a nie jakis psychol w zakladzie pogrzebowym

Jestem kobietą!!!! I mam 4 dzieci :) 3 synów i jedną córke. Pracujemy z mężem nad następnym, ja i on prowadzimy własną firme a zaczynaliśmy od zera.

Ja się brzydzę dzieci. Są okropne, nigdy nie chciałam mieć i nie zmienia mi się to. Wolałabym skrobankę niż dzieciaka.

Gość ewentualna ewentualność
Ja mam 30 lat i nie mam zamiaru mieć dzieci. Pieniądze mam, płodna jestem, faceta również mam.

Gość iuhjuii
Mam 28.5 roku, swietnego faceta, wlasne duze mieszkanie, bardzo dobre warunki finansowe, podejrzewam, ze jestem plodna i NIE CHCE miec dzieci. Dochodzi to do twojej mozgownicy czy cie przerasta?:D

"skoro żadnej kobiety nie zapłodniłeś?" Wiem bo robiłem badania. Zresztą jakie to ma znaczenie? Jeżeli bezpłodność byłaby jakimś czynnikiem powodującym niechęć do posiadania dzieci to tylko w wypadku gdy człowiek o tym wie

30 lat dla jajnikow to już prawie emerytura. Trzeba się starać bo nie będzie miał kto szklanki wody podać Na starość Twoje koleżanki będą miały dzieci i wnuki a może i nawet prawnuki, zięciów i synowe które będą się nimi opiekowali a ty co?

Rodzisz dzieci, żeby się później Tobą opiekowały? Żebyś się nie przejechał/ała później z takim żenującym tokiem myślenia.

Gość ja sobie zaplace pielegniarce
jeszcze czego bym miala plodzic dzieci by zamiast swoim zyciem zajmowali sie podawaniem szklanki :O ty rzucisz swoje zycie i zajmiesz sie twoja stara matka, ktorej bedzie wszystko przeszkadzalo? moze jak dorosniesz to bedziesz wiedziec o czym piszesz dziecko :O

Gość Ja pierdzieleeee
Autorko pseudomądra- czy ty wiesz, co by siedziało, gdyby wszyscy ludzie, każdy człowiek dosłownie, rozmnażali się?! wiesz, jakie byłoby przeludnienie na świecie? dlatego, lepiej dziękuj tym, którzy się nei rozmnażają i chwal ich za to, że na ziemi jest jeszcze trochę miejsca dla ciebie :P PS czy ty jesteś moze jakąs matką-frustratką? bo to takie zazwyczaj zakładają podobne tematy :D

cóż, spłodzenie dzieci tylko po to aby się zajmowały rodzicami na starość to chyba szczyt wyrachowania. no i generalnie nie zamierzam poświęcić swojego prawie całego życia na zaledwie kilka i to wątpliwych lat starości

Ja opiekuje się swoimi rodzicami i swojego męża. Oprócz tego dochodzi też wujek mojego męża(który własnych dzieci nie ma bo nie chciał). Cała 5 mieszka u nas. I co? jakoś dajemy sobie rady, dziee obowiązki z mężem.

I jeszcze firmy prowadzicie? Ciekawe, ciekawe :) Pozazdrościć tylko. Płódź dzieci dalej.

Gość df56ale czasem wylasczasz sie
TA JASNE JUZ WIDZE JAK DOM STARCOW MASZ W CHACIE HAHAHHAHAH

Gość Ja pierdzieleeee
boooze tacy ludzie jak ta matka -frustratka-autorka kojarza mi się z króliczymi samicami, ktorych cale zycie ogranicza sie do chodzenia z brzuchem i obwislymi od mleka cycami :D:D

Gość gość
Kobiety które poświęciły swoje życie na macierzyństwo przegrały wszystko.