Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna pe *

Samotna walka z kilogramami

Polecane posty

Gość szarlotka1992
hej. no dziewczyny zjadłam dzisiaj porcję bigosu a teraz nie dawno na obiad zapiekankę z ziemniaków. chyba nie jest to aż tak źle?:)

Gość myśląca bezdzietna
witam ja tez zboczyłam lekko z mojej drogi po zgubieniu wagi. Schudłam ok 16 kg i utrzymuje wagę 60 kg już przez ok 5 lat. Ale ostatnio zaokrągliły mi się biodra i trzeba jeszcze z 4 zrzucić. Chętnie się przyłącze.W grupie siła.Kasia jestem. Moja figura to jabłko,więc duży brzuch ,boczki, i szerokie ramiona.

Gość myśląca bezdzietna
Mój najlepszy patent na zgubienie wagi na stałe to oczywiście zmiana jedzenia na stałe.!Inaczej się nie da,żadna krótkoterminowa dieta tu nie pomaga. Odrzucam wiec i wogle nie jem: ziemniaków,chleba,słodycze( mam do nich słabość),nie słodzę herbaty i nie jem po 18! To są moje stałe punkty ,dzięki którym utrzymuje wagę kilka lat.I cwiczenia min 2 x w tygodniu

Gość marianna pe *
Kasiu super, że nas odwiedzasz i dzielisz się wiedzą ..jestem już w domku...właśnie pitraszę piersi z kurczaka w sosie.. u mnie dziś ziemniaczki, bo dawno ich nie jadłam! dla mnie najgorsze jest podjadanie! dlatego postanawiam nic nie kupować, co kusi i co zostaje pożarte jednym tchem

Cześć. Walczę na basenie, wykupiłam zabieg elektrostymulacji na brzuch... /Elektrostymulacja brzucha - zabieg powodujący wzrost i formowanie mięśni brzucha. Efektem jest spłaszczenie powłok brzusznych, wzmocnienie i uwydatnienie mięśni oraz korekcja sylwetki./ ..jednak w obawie, że mnie potrzepie jak na statku, prosiłam o słabe...to takie doznanie, jakby obok brzucha coś targało mięśnie.. najważniejsze,żeby nie jeść za dużo i trochę zabiegi są kosztowne, zostanę raczej przy basenie. Troszkę zmniejszył się brzuch. Strasznie trudna to walka ze słodkościami i obżarstwem.

Gość szarlotka1992
kurde moim najgorszym problemem jest to ze mi sie strasznie nie chce ćwiczyć:/

Gość marianna pe *
kiedy te kilosy spadną?

Gość marianna pe *
u mnie nie lecą ale już nie jest za 7 lecz przed brzuch wystaje na maksa, ale jakby trochę się zmniejszył udało się wcisnąć jedne dzinsy, co prawda jedynie postać w nich mogę, bo prawdopodobnie strzelą przy siadzie, ale zawsze to coś, krok do przodu czekam na 6 na wadze... :classic_cool: pozdrowionka dla wszystkich walczących

Gość szarlotka1992
ej dziewuszki mam pytanie. zrobiłam dzisiaj śledzie z jogurtem(zamiast śmietany dałam jogurt naturalny) do tego jabłko i cebulę. nada sie na dietę? jak myślicie?

Gość marianna pe *
wydaje mi się, że mniej kaloryczny od śmietany na opakowaniach podają kaloryczność np w 100g

Gość marianna pe *
i jak mieć motywację:P pływam sobie na pleckach, a na podeście w kafejce, moje koleżanki z 20 kg i większą nadwagą, popijają kawę i jedzą ciastka!!! :P ..na koniec stwierdziły, że nie mam się z czego odchudzać jak można barek zrobić nad basenem!

Gość szarlotka1992
takie grubcie tak mówią zebys zjadła z nimi i wyglądała jak one:p ale nie daj sie:) a mi chodziło nie tyle o sam jogurt ale o cały ten zestaw śledzie w jogurcie bo nie mogę nigdzie informacji znaleźć

Gość marianna pe *
popijam kawkę waniliową nieświadoma, że to ma aż tyle kalorii

Gość marianna pe *
Juuuuuuuuuuuu.. ale dałaś czadu! może i mnie się uda, chociaż z 5 kg jutro basen!!!!! powoli sadło się zmniejsza dzisiaj zobaczyłam szóstkę z przodu!!!

Gość marianna pe *
Juuuuuuuuuuuu.. ale dałaś czadu! może i mnie się uda, chociaż z 5 kg jutro basen!!!!! powoli sadło się zmniejsza dzisiaj zobaczyłam szóstkę z przodu!!!

Gość marianna pe *
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. zdradzisz ,jak to zrobiłaś? dieta? cuś innego?

dieta ale nie draknska naprzemiennie z okresami gdzie dietować mi się nie chciało i jadłam normalne 2000 kcal + rower stacjonarny i piesze wyprawy do pracy te 13 kg można by schudnać w 3 miechy, mnie zajęło rok wiec nie jestem ekspertem chyba

Gość marianna pe *
ważne, żeby na trwałe

Gość szarlotka1992
hej laseczki:* weszłam żeby sie pochwalić;) u mnie dzisiaj 78.5 więc nawet nawet. startowałam z 87. jeszcze 10 i będę naprawdę dumna:) pozdrawiam i życzę powodzenia z walce z kilogramami

Gość marianna pe *
Szarlotka super u mnie wolniej schodzi

Gość marianna pe *
walczyłam 10 min na orbitreku, mam dość a spaliłam tylko 20 kcal to moze lepiej nie jeść , niż się tak katować!

..pogoda nie nastraja do diety i sportu leje jak z cebra pozostaje jedynie basen waga jakoś drastycznie nie spada