Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdqwdqwdqwd

Facet się nie odzywa od wczoraj... co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość qwdqwdqwdqwd

to było dokładnie tak ,że : do czwartku w tamtym tygodniu bylo po staremu , odzywał sie i pisał raze wiecej raz mniej ,ale pisal codzienie. W czwartek nie napisał nic , ja mu wyslalam smsa i nie odpisał . Tzn odpisał ,ale w piatek rano. W sobote i niedziele napisal ,ale jakoś zdawkowo , ja mu odpisalam dość dlugimi smsami. w poniedziałek myslalam ,ze juz wszytsko jest ok bo pisal i czule smsy i na dobranoc cos. We wtorek też mi napisal ,ale dopiero wieczorem ,ze jego firma ma teraz duzo pracy , napisał dlaczego i ,ze ma pracujace soboty. i napisał ,,spij słodko" ale ja we wtorek mu nie odpisałam bo napisał te smsy dopiero wieczorem . POtem jeszcze wczoraj rano napisał smsa w stylu ,, czy czasem cie nie maczy moje marudzenie o pracy?" ja mu napisalam ,ze nie i dalej normalnie cos tam napisałam miło i spoytkałam czy duzo ma pracy. i nic mi nie napisał. Napisałm jeszcze dobranoc ,ale dalej nic az do teraz ...

Gość Mój Aleksander
Myślę, że daje Ci do zrozumienia coś.

Gość qwdqwdqwdqwd
tzn co mi daje do zrozumienia? Że coś źle zrobiłam niby,ze raz wieczorem mu nie odpisałam kiedy jemu też sie tak zdarzało?

Gość Mój Aleksander
Myślę, że znudziłaś Mu się. Długo jesteście razem? Ja przestałabym pisac do niego i czekałabym aż pierwszy się odezwie.

Gość magdal23456
Zapytaj go czy coś się zmieniło w waszej relacji bo czujesz że chyba tak, a jeśli odpisze że nic no to przestań się odzywać tak często, odpisuj tylko na jego smsy, nigdy nie pisz pierwsza i nie pisz w wylewny sposób a sam się zacznie martwić co się dzieje.

Gość qwdqwdqwdqwd
Nie będe mu pisać juz bo w koncu wczoraj na moje 2 smsy nie odpisał do teraz wiec nie chce z siebie robic natretnej idiotki jakiejs :(

Gość qwdqwdqwdqwd
4 miesiace razem jestesmy

Gość qwdqwdqwdqwd
Ponieważ seksualne funkcje ciała są wrodzone, naturalne, nieczystość, którą powodują nie ma na celu zapobiegania ich występowania, lecz wyznaczenie granic potrzebnych do kontroli i oczyszczenia. Menstruacja jest drugą po śmierci najpoważniejszą przyczyną religijnej nieczystości. Z tego powodu w niektórych religiach kobiety, ze względu na ich seksualność, bywają uznane za trwale nieczyste. Jako jedną z przyczyn wskazuje się ochronę męskiej dominacji i wyznaczenia czysto męskich sfer wpływów (Douglas 1975). W niektórych plemiennych społeczeństwach kobietom nie wolno wchodzić do pomieszczeń męskich, w których rzeźbione są sakralne maski i przechowywane są pamiątki po przodkach. Tak w judaizmie jak i islamie sfera seksualna jest uważana za źródło nieczystości rytualnej, z której należy się oczyścić przez obmycie. Równocześnie wiele religii politeistycznych traktowało i traktuje pożycie seksualne jako sferę boską. Na przykład wykopaliska archeologiczne pokazały, że na terenie klasycznej Grecji istniały świątynie Afrodyty z przydomkiem Hetera (kurtyzana), co świadczy o swoistym kulcie nierządu. W wielu religiach znany był także kult płodności i, praktykowana w wielu świątyniach, prostytucja "sakralna".

Gość qwdqwdqwdqwd
Corena- ja wiem ,ze ludzie maja poważniejsze problemy od jakiejś nieszczesliwej milości czy zwiazku ,ale zaangozowałam sie w to troche...

Gość figa z makiem i orzeszkami
qwdqwdqwdqwd :( chyba cię olał i nie wie jak to skończyć żeby ci przykro nie było, może kogoś poznał, no bo nie oszukujmy się nikt nie jest tak zajęty żeby nie znaleźć minutki na napisanie smsa do kogoś na kim mu zależy. A

Gość qwdqwdqwdqwd
20:35 - Podszyw

Gość qwdqwdqwdqwd
no masz racje... chyba nie chce do mnie pisać tylko szkoda ,ze mi tego nie powiedział wprost . nie musial sie nawet tłumaczyć ,ale najgorsze jest takie łudzenie sie ,ze może jednak napisze

Gość qwdqwdqwdqwd
Ale dlaczego wczesniej pisał sam z siebie codziennie i nagle przestał? Nagle mu sie odwidziało?

Gość qwdqwdqwdqwd
aż mi się srać zachciało z nerwów ;(

Dlatego, autorko, nie należy sie ąz tak angażowac jesli zwiazek nie jest jeszcze az tak powazny. Wrzuc na luz, jesli bedzie mu zalezalo to sie poprawi. Podejdź do tego sceptycznie.

Jak nie odpisuje to nie wróży nic dobrego. Ja z moim nawet jak parą nie byliśmy to po 100 esów na dzień wysyłaliśmy do siebie :D Zawsze miał czas by choć odpisać, że napisze później bo np.teraz pracuje lub ma wykłady. Zależało mu to nie olewal mnie :) Także ogarnij się dziewczyno i nie pisz do niego.

może kogoś poznał i teraz nie wie co zrobić :o sama byłam w podobnej sytuacji tez się przestał odzywać w końcu już całkiem zniknął, napisał że musi przemyślec pewne rzeczy no i tyle go widziałam. Niby twierdził że nikogo nie poznał no ale nie oszukujmy się ...

a potem jego ciało wyłowiono z Wisły :(

spadaj podszywie

Gość qwdqwdqwdqwd
Ale to jakoś mimo wszytsko boli ... Bo pojawiaja sie takie głupie mysli ,ze może nie bylam dość ,, dobra " dla niego czyli ładna ,albo fajna... Mam powodzenie wiec brzydka chyba nie jestem ,ale dlaczego mnie porzucil? prosic , pisać nie bede to jest pewne bo nie bede sie ponizac zeby jeszcze miał satysfakcje ,a wiem żeby miał i sie cieszyl chocby mi nie chcial odpisac ,ze za nim latam. Ja mu nie dam tej satysfakcji

Gość orzeszku
a ileż Ty masz lat 15...? jeżeli Twój on pisze Ci że ma dużo pracy to tak jest przyjmij to za pewnik pomyśl jaki jest zmęczony i przestań myśleć tylko o sobie :classic_cool: napisz mu sms-a nie czekając aż on się odezwie że tęsknisz i całujesz go na dobranoc i będzie dobrze :)

Gość qwdqwdqwdqwd
orzeszku - wczoraj mu pisałam 2 smsy . Wiec jakby chcial to juz by odpisal. Na smsa odpisac to jest minuta

Gość ksljdj
może naprawdę ma duzo pracy... choc faktycznie odpisac na esa to minuta :O

Gość jhgfdsabcxzzhkiu
Ale wy jesteście durne! Nie odpisuj do niego pod żadnym pozorem. Kategorycznie nie pytaj go "Cy coś jest nie tak" - wyluzuj i daj mu na wstrzymanie, niech poczuje że nie ma Cie w garści! Radzę przeczytać książkę "Dlaczego mężczyźni kochaja zołzy" albo chociaż obejrzyj film "Brzydka prawda". Jak na babę przystało za dużo analizujesz i za dużo myślisz "o was". Zajmij się jakimś swoim hobby/pasją i nie myśl o waszym związku. Jak go zapytasz "czy coś się między wami popsuło" facet pomyśli że Ci mocno zależy i najlepiej jutro chciałabyś mieć ślub i dzieci - ucieknie zanim się obejrzysz. Skoro CI powiedział że ma dużo pracy i pisał do Ciebie sms (w tym miłe i czułe) na kij szukasz problemu na silę tam gdzie go nie ma?

Gość jhgfdsabcxzzhkiu
najlepiej zajmij się czymś, nie myśl o tym, właśnie np. włącz sobie film "brzydka prawda" jest na ekino.tv - pośmiejesz się i nie będziesz o was myśleć. Powodzenia.

Gość qwdqwdqwdqwd
jhgfdsabcxzzhkiu - pewnie ,ze mu nie napisze , mam jeszcze jakas sowja godnosc...zreszta jak chce mnie olać to to nic nie zmieni ,ze napisze kolejnego smsa

Gość qwdqwdqwdqwd
a jak nie napisze to przynajmniej nie bedzie taki pewny czy mnie tak na nim zalezy i zalezało :)