Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta G.

olał mnie i pisze, odezwac sie?

Polecane posty

Gość Marta G.

koles olał mnie dla innej. Chciał jednak utrzymywac kontakt. Ja nie widze w tym sensu. Napisal do mnie co słychac itp. Odpisałybyscie zeby juz wiecej nie pisac czy w ogole byscie nie odpisywały ignorujac to??

Gość Marta G.
był sex. Były spotkania. Nagle on przyszedl do mnie i powiedział że poznał laske z ktorą chce sie spotykac. Nie robiłam histerii, pozegnalam sie z nim w zgodzie

Co to znaczy za szybko? po którym spotkaniu jest nie za szybko? 1, 3 czy 28? Dała, bo miała ochotę i tyle.

Gość Marta G.
heheh no to jak odpisac czy nie

Odpisz i pokaż, że nie masz żalu. Jak będzie czegoś więcej chciał, to wtedy olej, będzie bardziej bolało :-)

Gość Marta G.
hahah chyba nie rozumiesz kolego :D To wlasnie ja myslalam ze miedzy nami cos sie zbuduje, a on w penym momencie oswiadczył ze ma inną. Mam go w dupie. Chodzi mi tylko o to, czy mam go zignorowac czy odpisac tekst typu NIE PISZ DO MNIE JUZ. Nie chce wyjsc na idiotke i nie wiem co bardziej do niego dotrze ze mnie chociaz troche zranił :/

zalezy na jakiej pozycji sama sie plasujesz. Tej jednej wyjątkowej czy jakiejs zapasowej gumowej laski na samotne wieczory??:classic_cool:🖐️