Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozpomozproszeCie

Pilnie potrzebuje pomocy, angielski, bardzo prosze

Polecane posty

Gość pomozpomozproszeCie

Bardzo bym prosila kogos o zrobienie tych dwoch zadan, ktore podam ponizej w zalaczniku + strescic tekst w max 5 krotkich zdaniach uzywajac latwych slow. Kurcze i nie wiem jak sie za to odwdziecze, ale jakos bede musiala. Z gory dziekuje bardzo bardzo:) http://www.voila.pl/202/ak7y5/index.php?get=1&f=1 http://www.voila.pl/203/1uggk/index.php?get=1&f=1

Gość pomozpomozproszeCie
naprawde ja bardzo bardzo prosze :)

Nie pomagajcie, niech się sama uczy! - bo później się dziwicie, że wszyscy po studiach a niczego nie umieją :D Autorko - a Ty tak we wszystkim oszukujesz, szukasz łatwych rozwiazań, byle by się nie napracować? :P Tylko nie odwdzięczaj się w naturze :D

Gość pomozpomozproszeCie
O nie, nie utrudniaj mi zycia blagam. Chodzi o to, ze ja sie dzisiaj nie wyrobie, a strasznie kiepska jestem w angielskim. Mam tyle nauki, ze nie wiem w co rece wlozyc. Naprawde- moze mnie ktos zrozumie :P i kolejny raz.. blagam! :)

Ponawiam prośbę - dla dobra Waszego kraju nie pomagajcie tej fajnej istocie! Autorko - następnym razem trzeba ułożyć lepszy plan, by to wszystko pogodzić. P.S. może znajdzie się ktoś, kto będzie chciał mi zrobić na złość i Tobie pomoże, trzymam kciuki, by tak się nie stało. P.S.2 - a jak nie masz dużej ilości nauki to w co ręce wkładasz?

Gość Kobiety sa jednak.....
To nie autorka, to pewnie jakiś pryszczaty koleś, który udaje dziewczynę licząc na naiwnych facetów;P

Gość pomozpomozproszeCie
O Ty, glodnemu chleb na mysli! :) ja tu naprawde poszukuje jakiegos czlowieka duszy, ktory dzisiaj mnie uratuje, bo chetnie poszlabym juz spac. Przyznaje sie, dzisiaj ide na latwizne :)

Gość pomozpomozproszeCie
nie jestem pryszczta i w dodatku serio jestem kobieta, moge sie jakos ujawnic jezeli ktos zdecyduje sie mi pomoc! :D

Gość Kobiety sa jednak.....
Idź spać. Jedynka to też łatwizna;>

Gość ty masz cyce jak baba
we lbie nasrane, wklejac na forum zdjecia z książki :O

Gość pomozpomozproszeCie
Naprawde nie wiem co jest dziwnego w zdjeciach ksiazki :D no ale oki, mam nasrane.

pomozpomozproszeCie - czas, który poświęcisz na ten temat (pisanie, wklejanie) mogłabyś spokojnie wykorzystać na naukę ;) Jak to głodnemu? - proszę wytłumaczyć, bo kompletnie nie rozumiem co miałaś na myśli ;)

Gość pomozpomozproszeCie
zdjecia z telefonu, czyli zajelo mi to doslownie max 2 minuty, a ucze sie caly czas, tylko to tak srednio mi idzie.. "tylko nie odwdziewczaj sie w naturze", "kiedy sie nie uczysz gdzie rece wkladasz" :D glodnemu, glodnemu..

Hmm ... no to bronię się dalej ;) W naturze - chodziło mi o jakiś kwiatek zerwany z sąsiedniego ogródka, warzywo wykopane od sąsiada, tudzież jabłko podprowadzone ze straganu :P Ręce - no to chodziło mi dokładniej o paluszki :) ... no i oczywiście o dłubanie w nosie :P ;) W 2 minuty to byś mogła to zadanie odrobić :P

Gość pomozpomozproszeCie
Wybroniony :) moze byc.. co do angielskiego w dwie minuty to nierealne no i oczywiscie nawet pomimo tego wybronienia masz minusa, bo ludzie nie chca mi pomoc- Twoja wina niemilcu! :P

Jak to? - ja tak specjalnie to pisałem - właśnie po to, by mi zrobili na złość i Tobie pomogli :) Eh, że też nie dostrzegasz mojego planu, który miał sprawić Tobie radość, miał sprawić, byś poczuła się fajnie, otrzymując to, czego otrzymać pragniesz! ;) Nie mów, że zaraz znowu będę musiał się bronić? Aż się boję zapytać - a co tam - w jaki sposób mógłbym sobie załatwić plusa? - oczywiście poza oczywistym :P No to pewnie mam 2 minusa ... za podpuszczanie? ;)

Gość pomozpomozproszeCie
Tak, tak, jest za malo inteligentnych ludzi, ktorzy zrozumieliby ten Twoj plan, ktorego i tak w sumie nie bylo :D a co do tych minusów- dwa minusy dają plus :)

Oj no - ot co - odwołałem się do pierwotnych instynktów zawiści na tym forum panujących ;) Ja wiem, że jestem innym - dbam o Twój rozwój, o to, byś później mogła być z siebie zadowolona, posiadając pewność siebie, w sensie, że jesteś zdolna i możesz dokonać wszystkiego :) To ja poproszę o tego minusa ... bym miał plusa ;)

Gość pomozpomozproszeCie
w sumie juz kilka tych plusów.. i sama nie wiem kiedy sie tyle nazbieralo :) ale strasznie lubie inteligentych i takich ciekawych ludzi, a Ty nalezysz do tej grupy(nie lubie komplementowac, ale jeden raz mozna) wiec jeden wielki plus :P

O, to ja Tobię daję kolejnego plusa! - oczywiście za to, że otrzymałem go od Ciebie ;) Jak to nie wiesz? - od 21:30 tutaj jestem - obecnie 22:26, to trochę czasu minęło ... pewnie już zadanie odrobione i zaraz napiszesz, że pomoc niepotrzebna :P Ja jestem ciekawy? - to, żeby słowa stało się zadość: 1. skąd jesteś? 2. gdzie byś chciała mieszkać? 3. ilu nie masz lat? 4. czy zrobiłaś ostatnio coś, czego zrobić nie powinnaś? - ten temat na kafe się nie liczy :P 5. czy lizałaś kiedyś paluszki? - czy może od razu je gryziesz i nie zabawiasz się solą? Jak za mało to proszę pisać! ;) No i oczywiście jak mało personalne - to też proszę dać znać, postaram się coś wymyślić ;)

Gość pomozpomozproszeCie
hmmm, tez tutaj troche siedze i dalej odpowiedzi nie otrzymalam, a dupska tez nie spielam i sama nie zrobilam, czyli jest jedno wyjscie- jutro sie wysypiam i zaczynam pieknie weekend. Nie moge odpowiadac na pytania, tajemniczosc przyciaga :P

Hmm ... rozumiem, że część zasług mogę sobie przypisać? - myślałaś już o tym, w jaki sposób wynagrodzić mojej osobie długi weekend? ;) Ale to więcej czynników się na to złożyło, czy tylko przez ten angielski? - no i możesz tak sobie opuścić? E-tam, tajemniczość przyciąga ... ale tylko tych, którzy lubią pozostawać w sferze marzeń, nie ma to jak znajomość, pewność, totalne oddanie i bliskość (pozostaję w sferze marzeń ;) ).

Gość pomozpomozproszeCie
Cwaniaku, wynagrodze Ci jak tylko zechesz-oczywiscie sa pewne granice :P Cos tam mam sie jeszcze dzisiaj uczyc, ale patrze na zegarek i mowie stanowczo- NIE. Masz moze facebooka, no albo gadu? Bo tak po prostu milo byłoby sie poznac, to taka pierwsza faza wynagradzania :P

No pewnie, że są granice :) = jak będziesz chciała więcej, to ja powiem NIE! :P Mnie się wydaje, że ten temat był specjalnie po to, by dać sygnał podświadomości, iż jutro masz nie iść :P O kurczę, no nie mam, ale teraz będzie komplement = założyłem sobie gg specjalnie dla Ciebie! :) ... ale udało mi się zniwelować chęć się nim podzielenia. Chociaż jak tak teraz przeanalizuję fakt, że założyłem gg to wychodzi, że ... musisz być naprawdę fajna :)

Gość pomozpomozproszeCie
fajna, hmm, nie mnie to oceniac :) ale mam dla Ciebie kilka zakakujacych faktow dotyczacych mnie, ktore ujawniam dopiero w pozniejszej fazie poznawania.

Eh, no nie - teraz to nie mogę podać, bo wyjdzie na to, że miałaś rację = że niby tajemniczość przyciąga. Chociaż z drugiej strony - można to inaczej przeanalizować = że przyciąga chęć poznania osoby, która jawi się niesamowicie pozytywnie, bo Ty przecież piszesz o odkryciu się ;) A ile faz zawiera ten proces? Faz czy baz? ;)

Gość pomozpomozproszeCie
Mnie sie odkrwa bardzo, bardzo trudno i to proces długotrwaly. Poddawaj sie, chowaj honorek do kieszeni i chodz na gadu :)

Eh, manipulatorko Ty jedna - skąd wiedziałaś jaką zachętę wystosować? :( - biedny ja, nie mam z Tobą żadnych szans ;) Czterystapięćdziesiąttrzynaściepięćsetpięćdziesiątsiedem - a co, nie można iść zawsze na łatwiznę, prawda? :P

Gość ghthtrhtrhrt
1. the everglades in one of the florida national parks 2. to get out of the mud bog you pull each leg out slowly then lie flat and crawl carefully 3. bites from mosquitoes can be very dangerous and fatal 4. to keep spiders away you need to look where you walk, wear long trousers, strong boots and lots of insect repellent a reszte sobie sama zrob