Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkvmdskvn

mam wielkie wiszace ciezkie piersi-powinnam dac sobie spokoj z facetami?

Polecane posty

Gość anettooo
nie ma słowa "tolerancyjniejszy" jest za to bardziej tolerancyjny:D aha i uwierz piszemy od zawsze przez "rz" a nie"ż" nie dziękuj!

Więc nie podziękuję, tylko powtórze, że mężczyźni są tolerancyjniejsi dla kobiet, niż kobiety.:)

Gość lkvmdskvn
czyli co rozbierac sie_? swiecic biustem? biegac skakac? i uprawiac seks na stojaka?:o a jak pokonac wstyd?

Gość gość
Mezczyzni uwielbiaja wielkie ciezkie wiszace piersi az do brzucha. Ja mam 13 lat i takie wlasnie mam. Rozmiar DDD. W domu z kasa krucho wiec robie pieniadze na tym ze moje piersi takie sa. P***ografisci mnie filmuja w miejscach publicznych i mi za to placa. I moja mama zna kilku mezczyzn ktorzy oferuja niezle pieniadze za zabawy takimi wlasnie piersiami. Przychodza do nas do domu na takie cycuszkowe sesje. Bardzo je lubie. Przyjemne z pozytecznym. Mi mama od poczatku wpoila to ze mezczyzni uwielbiaja takie duze naturalne piersi wiec ja zawsze mialam pewnosc siebie. Zaluz bluzke przezroczysta bez stanika, idz na miasto i zobaczysz jaka furore zrobisz.

Gość miłośnik amator wielbiciel
O kurcze - jak ja kocham wielkie, wiszące, ciężkie piersi. Jeszcze jak mają duże obwódki sutka to normalnie leję po gaciach :D

Gość gość
j.e.b.a.ć w takie cyce na hiszpana!

Gość pfffffmn
pfff co ty chlopczyku wiesz o cyckach :) a poza tym fajne, jeszcze jak by je dobrze zwiazać to by byly super :D

Witam zawsze chcialem poznac taka kobiete nigdy nie mialem szansy a moze by byla fajna zona a kompleksy twije momet bym wyleczyl.

czesc zawsze chcialem poznac taka dzewczyne podaj kontakt chce taka zone miec.

Gość gość
Chłopie to temat sprzed paru lat jest. Co najwyżej nowe osoby może przyciągnąć teraz jak dokonałeś na nim nekrofilii.