Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody i piękny

Zdradziłem dziewczynę z prostytutką

Polecane posty

Gość młody i piękny

To wszystko jej wina (mojej dziewczyny). Spotykamy się razem 2 miesiące a ona za każdym razem odmawiała mi seksu. Jestem facetem i mam swoje potrzeby. Nie wytrzymałem w końcu i postanowiłem wybrać się do prostytutki. Nie mam kaca moralnego ani wyrzutów sumienia. Co o tym sądzicie? Jak czułybyście się, że wasz facet czuł się na tyle źle z wami, że poszedł do prostytutki?

Gość młody i piękny
odpowie ktoś?

Gość fogistka
seks z prostytutką to nie zdrada i nie seks mawiał ś.p. leperek

Gość Macho z pod 5
Ja jako mężczyzna sądze, że jesteś skurywysynem, jak masz za dużo energi to trzeba było sobie sklepać.:D

Gość ja ci powiemmm
jestes chuj

Gość młody i piękny
Nie jest religijna a czy jest dziewicą to nie wiem, bo się nie pytałem. Ale to trochę dziwne, że tyle się spotykamy a ona stroni od seksu. Chyba dam sobie z ni spokój, bo tylko wpędza mnie we frustrację i poszukam sobie lepszej.

Gość młody i piękny
Macho z pod 5- ile można walić. Nie jestem żadnym skurwysynem. Gdyby był seks to o zdradzie nie byłoby mowy. Sama się o to prosiła.

Gość 2 miesiące i to tyle
czasu dla ciebie ? a moze ona nie jest gotowa ?moze sie boi ? moze ma jakis uraz ? nie zapytasz sie jej czemu nie chce ,tylko na kurwy idziesz od razu ? kurwiarz z ciebie

Gość młody i piękny
2 miesiące to wystarczająco długo aby poznać się na tyle, żeby zdecydować się na współżycie.

Gość widać jej nie kochasz
i nie jest ci do niczego potrzebna jak tylko do seksu lepiej ją zostaw

Gość młody i piękny
Byłem otwarty na miłość, ale ona mnie po prostu zniechęciła do siebie. Zostawię ją, bo szkoda mi czasu na nią. Niech poszuka sobie impotenta.

Gość dla ciebie milosc
to sam seks a gdzie zrozumienie ? nawt nie wiesz czy ona to robila kiedys i nie zapytales jej ino od razu do wyra a ze ona nie chciala to juz obraza i na dzifki

Gość młody i piękny
Ona ma 21 lat to już raczej nie powinna być dziewica. A jeśli nadal nią jest to oznacza, że coś z nią musi być nie tak. Czemu miałbym jej okazywać zrozumienie skoro ona nie okazuje zrozumienia dla moich potrzeb?

Gość zelaron
jesli seks to mechanika to nie nazwalbym tego zdrada, ale wiadomo kazdy ma swoje opinie i rozumowanie sam mialem pare dziewczyn z Roksy w trakcie kiedy bylem w zwiazku i w sumie nie chcialbym zeby dziewczyna wiedziala...