Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja88

spóźniający się okres

Polecane posty

Gość ja88

witam :) chciałabym sie poradzic, bo zaczynam juz wariowac, a wizyte u gina mam dopiero w przyszlym tygodniu. otorz dzis mam 45 dzien cyklu i okresu ani widu ani slychu.... ogólnie zabezpieczmy sie z chłopakiem, wec raczej ciaża odpada, poza tym 3 testy negatywne, dzis robilam ostatni. w czasie cyklu brałam metonidazol doustnie, macmiror globulki, pozniej doszło przeziębienie i zapalenie pecherza i brałam furagine.dodam ze cykle mam raczej regularne po 28 dni. czy te leki mogą az tak opozniac okres? mialyscie moze tak kiedys?

Gość jesienny wiatr
oczywiscie po takich lekach okres moze sie spoznic.

Gość ja88
ale spoznienie ponad 2 tygodnie? to realne?

Gość jesienny wiatr
skoro jakies globulki bralas jakies tabletki zapalenie. byc moze wszystko sie odbilo na okresie a raczej na jego braku. a skoro piszesz ze testy wyszly negatywne. a moze idz zrob beta hcg to bedzie najwiarygodniejsze

Gość ja88
dziekuje za odpowiedz :)

Ja miesiączkuję od wielu, wielu lat a w zeszłym roku zdarzył mi się miesiąc, że w ogóle okresu nie dostałam. Nie masz czym się stresować, organizm nie jest zaprogramowaną maszyną, czasami zdarzają się pewne anomalie, tym bardziej, że tyle leków stosowałaś w ostatnim czasie. Im więcej będziesz się denerwować tym bardziej okres będzie się spóźniał. Staraj się o tym nie myśleć a zjawi się lada dzień.

Gość ja88
nie denerwowac dobry pomysł, gorzej z wykonaniem :) słyszalam ze czarna malwa reguluje okres i przyspiesza miesiaczke, juz mi pani w aptece zamowila w hurtowni, jutro ide odebrac, mam nadzieje, ze pomoze :)

Wątpię by pomogła, ja już nieraz próbowałam wszystkich specyfików - gorąca kąpiel, czerwone wino, polopiryna i nic z tego. Skoro zabezpieczacie się i 3 testy wyszły negatywnie to w ciąży raczej na pewno nie jesteś. Chyba, że masz jakieś zaburzenia hormonalne, ale to już lekarz oceni.

Gość ja88
raczej nie mam, wszystko sprawdzone, od tego okresu mialam wrocic do tabletk anty... :/ a tu okres nie przychodzi...

Gość ja88
dziekuje za słowa otuchy i zycze dobrej nocy :)