Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yggdg

chinczyki

Polecane posty

Gość yggdg

czy ktos ma doswiadczenie z chinczykami? jest ich tu pelno w uk (na uniwersytecie) i nie wiem czego sie po nich spodziewac.

Gość papayacoconutooo
wedlug mnie sa najbardziej aseksualnymi mezczyznami na swiecie,ich fizjonomia jest wrecz odpychajaca:o

Gość papayacoconutooo
poza tym sa najwiekszymi rasistami na swiecie w stosunku do czarnych itd ale kazdemu bialemu to by w dupe weszli,moze byc bez wazeliny

Gość znowu 10 osób pisze..,,
odmieniać nie potrafisz a studiujesz w dodatku znasz obcy jezyk a swojego nie ? dziwne.

Gość akurat mam dość duze
Sa solidarni wobec siebie, ale nie wobec innych nacji, bardzo wytrwali, pracowici, bez kompleksow, bywaja okrutni. Dla nas kompeltnie inna kultura i zwyczaje (oczywiscie , ich ma tradycje tysiacletnia, ale dla nas nie do azzkceptowania. Potrafia byc bardzo natretni. łgac w zywe oczy na kazdy temat, ale oczywiscie to uogolnienia, bo bywaja rozni.

chinczyki > ciapaci UK powinno ich wiece sciagac. chinki nie mieszaja sie z czrnymi, ciapatymi, a chinole to bardziej ciagnie do nauki niz bzykania.

Gość papayacoconutooo
wertyp z toba nawet chinka na pewno sie nie zmiesza wiec stul jape

Gość wredniucha4
""chinki nie mieszaja sie z czrnymi, ciapatymi, a chinole to bardziej ciagnie do nauki niz bzykania"" to akurat święta prawda!

Gość papayacoconutooo
a chinczykli to czym maja bzykac oni sa chyba najbardziej aseksualni pod sloncem,nie dziwota ze im ksiazki w glowach

kiedys czytalem badania na temat ras, i nich wykalo ze oni maja bardzo malo testosteronu w sobie, i to tez widac w statystykach kryminalnych i HIV. w chinach nie ma tego problemu. chinczyki znaja swoje miejsce na bialych sie nie rzucaja w UK, ba nawet bialych w rodzinie lubia. zas czarnymi gardza haha praktycznie nie ma takiego czegos jak gwalty czy rozboje, chinole to spokojni ludzie i cwani. 100 x mysla zanim cos zrobia. ciapaty czy czarny nie pomysli.

Gość wredniucha4
biały też rzadko myśli

Gość coraz bardziej
mnie wkurza ten narod. Mieszkam od 3 miesiecy w Chinach i widze coraz wiecej wad. Ich jest tu pelno i wszyscy sa tacy sami, wiec jak Cie cos wkurza, to razy milion. Chodza jak uposledzeni, wleka sie po ulicy na nic nie patrza. Jak szturchna kogos to zadnego przepraszam. Na ulicach sajgon jak nie wiem, nikt nie patrzy ze zielone swiatlo, taxowka albo skuter cie przejedzie predzej wiec najlepiej to umiec latac. Ale to zazwyczaj objawia sie glownie w ich kraju. W europie, gdzie sa mniejszoscia tak sie nie dzieje. Ale nic nie zmieni jednej kwesti - kochaja robic wsyztsko na pokaz. Klamia, zeby tylko sie pokazac. Poznalam wiele chinczykow z barwnymi historiami z zycia, gdzie to nie studiowali i ile nie zarabiaja i ze ferrari w garazu, a potem widze takiego na ulicy w aucie ktore ledwo sie kupy trzyma. W miastach, gdzie pobudowaly sie biurowce, zapraszaja zagranicznych gosci, asfalt na gownej ulicy zmieniaja dwa razy w miesiacu, a za rogiem, gdzie juz potencjalny gosc nie zajzy - syf i ubostwo. Chinczyki sa strasznymi balaganiazami. Pluja wszedzie, nawet kobiety i smarkaja na ulice (nie w chusteczke). Co chwile slysze na ulicy takie charakterystyczne "hhhhhhh" i splucie. Ochyda i brak kultury jak dla mnie. Jak siedza w barze przy stolikach na zwentrza, wszytskie smieci rzucaja pod siebie i siedza i jedza na takiej gorze smieci. Coi do tego, ze wlaza w dupe bialym to jak najbardziej prawda. Gapia sie tu na mnie, zdjecia pstrykaja, a w firmie musze sie prosic o prace bo nie chca mnie przemeczac, gdzie reszta chinczykow przychodzi nawet w weekendy. echhhh dziwny narod... Ale maja tez zalety oczywiscie:)