Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manaam

Dyskoteka mój chłopak i inna dziewczyna

Polecane posty

Witam. W sobote byłam na dyskotece z moim chłopakiem i paczką znajomych. Z początku wszyscy tanczyliśmy na jednej sali , mój chłopak zniknął z kolegami, ja z koleżankami tańczylyśmy dalej , potem poszlismy do loży, po godzinie niewidzenia się z moim chłopakiem pozłam go szukać. Tanczył na innej sali , obok niego jakas dziewczyna, podeszłam d o niego a on od razu powiedzial żebyśmy szli coś się napic. Potem gdy szłam do ubikacji ta dziewczyna była akurat przy umywalce i powiedziała mi, żebym się odpier**** od (imie mojego chlopaka) , powiedziałam jej , że chyba sie jej cos pomyliło bo to mój facet , a ona na to , że tak mi sie tylko wydaje, uśmiechnęła się i wyszła... Nie znam jej, nigdy wcześniej nie widziałam. Powiedziałam o tym mojemu , ale on twierdzi , że dziewczyna sobie coś ubzdurała i żebym nie myślała o takich głupotach.. A ja naprawde się tym martwię, ten jej uśmiech... wydaje mi się , że coś było ? jest? na rzeczy.,,,

Gość SamaJa2
Zazdrosna suka z niej.

Pisze do niego jakaś koleżanka ze studiów, niby takie sprawy typowo szkolne, takie sms mi pokazał... Ale czesto widze , że przychodzi od niej sms. Może to ta sama ? Nie wiem jak się mam dowiedzieć, jak to sprawdzić ? W tel ma zapisane tylko jej imię.

Jak ona ma prawo byc zazdrosna o mojego chłopaka ? Z którym jestem 2 lata , przecież to chore. To ja powinnam być zazdrosna !

Gość jak to jak_
ona jest z nim od 4 lat, tylko on zapomnial ci o tym powiedzieć. proste

Gość SamaJa2
Ale to ona chce Ci go odbić. I zobacz - udaje jej się. Zasiała ziarno niepewności.

Gość SamaJa2
Ufasz swojemu facetowi?

Ufam , zreszta tak jak większość zdradzonych kobiet, które ufały swoim facetom ...:(

Gość SamaJa2
Hah wiem, też to przeszłam. Pogadaj z nim. Zresztą zauważysz jeśli coś będzie nie tak.

Rozmawiałam, nie wydaje mi się by coś ukrywał. Nigdy nie dał mi powodu do zazdrości,

Gość SamaJa2
Więc nie daj się zwariować. Spójrz na całą sytuację w ten sposób, że są ludzie, którzy Ci zazdroszczą.

Gość SamaJa2
Powodzenia w miłości i dobrej nocy :*