Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipokrytki

Czemu kobiety traktują brzydali jak śmieci

Polecane posty

Gość hipokrytki

Przykład prawik a potem płaczą że faceci patrzą tylko na wygląd i cycki hipokrytki

Gość frodzik
a ty bys chciał brzydule?

Gość hipokrytki
Mi to tam bez różnicy. Podoba mi się większość kobiet.. Ps. Nie jestem brzydalem nie jestem tez takim gownem jak kobiety że patrzę głównie na wygląd

Gość frodzik
pierdoły, brzydkiej byś nie chciał na pewno

Wielu jest brzydkich facetów, ale pociągają kobiety, bo są pewni siebie, mają poczucie humoru, są przebojowi. Jak się jest brzydkim to trzeba się starać nadrabiać charakterem, proste.

Gość frodzik
czaciolerna - naprawde wygląd da sie nadrobic chrem?

Gość hipokrytki
Pierdolisz to ty. Już pisałem nie jestem takim śmieciem jak 85% procent kobiet i w ogóle gatunku ludzkiego. Ważne przedewszystkim by miała ładna cere, zęby i włosy. Nie za chuda nie za gruba. To wszystko

Gość frodzik
czyli wizualnie tez ci musi pasować. czyli jesteś jak te twoje 85%

Gość hipokrytki
Ale ty nie nadrobisz. Jak zadajesz takie pytanie tzn że jesteś nic, no i sam nick pewnie mówi że niezły przykurcz jesteś? No i nie wierz co te pisdy ci tu napiszą :)

Gość frodzik
pytałem z zupełnie innego powodu:D tak jestem "przykurcz"🖐️

No znam wielu takich, co brzydcy są, ale nadrabiają charakterem albo... zasobnością porfela, ale to już inna sprawa;)

Gość frodzik
czaciolerna - dokładnie, smutne, że da się chrem nadrobić, będę miał teraz doła:(

Gość hipokrytki
Czaciolerna znasz kurwa własną matkę. Wyjdź pierdolic te farmazony gdzie indziej. Wcale laski tak nie lecą na kase także nie pierdol, oczywiście na biedakow bez grosza przy dupie także nie, ale nie dyskutujmy o zasobnościach portfela, bo każdy powinien pracować na swoją dupe sam

Gość hipokrytki
Ciocia lerna przepraszam za te przekleństwa, muszę sobie przynajmniej przez internet poklnac

Gość frodzik
czaciolerna - dlatego,że juz myślałem, że skoro ładną babeczkę wyrwałem i jestem chyba na dobrej drodze z drugą, to jednak jestem przystojny. A tu sie okazuje, ze moge byc w grupie "nadrabiających":(

Gość hipokrytki
Frodo czytam cię i czytam i stwierdzam że masz nieprawidłowo rozwinięty mózg.. ty masz niby w dowodzie wpisane FACET?

Gość frodzik
mam wpisane - obojnak:P

Gość funnythingsallday
To naprawdę zabawny temat, bo... faceci patrzą na wygląd bardziej, niż kobiety. Nie bez powodu często zastanawiamy się, czemu taka ładna dziewczyna prowadza się z brzydalem. Kobiety patrzą przede wszystkim na charakter, pewność siebie, poczucie humoru, higienę osobistą, a dopiero później na takie aspekty jak uroda, natomiast faceci wychodzą z założenia: głupia to głupia, ważne, że otwór ma :)

Gość frodzik
czaciolerna - nie jakąś specjalną nie, chyba że popiję:P

Gość hipokrytki
Frodo przykurdupelek (jak cię to uraza wybacz) pytam bo dziwne wrażenie robisz jakbyś się uzalal na swój los czy coś, dobranoc późno już

Gość frodzik
Nie obraża, ale ze względu na innych niskich fajnie jakbyś odpuscił. Nie użalam sie w żadnym razie, dla jajów piszę w tym tonie.

Gość frodzik
czaciolerna - całkowitej moze nie ma, ale fakt, że "co ona z nim robi" to częstszy komentarz, niż "co on z nią robi".