Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozpaczona88888

Jak mozna byc tak bezmyslnym czlowiekiem?!

Polecane posty

Gość Rozpaczona88888

W biegu do pracy zostawilam ciotce ubrania w koszu zeby mi zrobila pranie,bo od kilku dni jestem tak zapracowana,ze nie mam czasu :( A ona wrzucila wszystkie ciuchy , sukienki okolicznosciowe , biale topy , orginalne ciuchy , skarpetki, jansy , wszystko wsio razem!!! ;( Ze wszystkich ciuchow zrobila mi szmaty polowa do wyje....Plakac mi sie chce :( :(

Gość wredniucha4
oj można! tak się składa, że jest u mnie w odwiedzinach od paru tygodni ciotka (siostra mojej matki) - i pod hasłem "ja ci pomogę" odpieprza mi w domu podobne maniany - jak nie z praniem, to z gotowaniem albo sprzątaniem

Gość Rozpaczona88888
Ale ja nie wiem czy to po zlosci czy jak?! Przeciez ja mloda dziewczyna, dobrze wiem,ze za cholere prania tak sie nie robi a ona stara baba i tak mi ciuchy zniszczyla :( Ja pierdziele co ja teraz zrobie ;( Myslicie,ze da sie je jakos uratowac?? Wredniucha4 puscilabym taka ciotke z torbami.Przeciez to oszalec idzie!! :( Ja mojej nie zla jazde zrobie rano...

Gość wredniucha4
moja ciotka (stara panna zresztą) jak na razie to chyba mnie usiłuje puścić z torbami

Gość wredniucha4
czego się nie dotknie to spieprzy, zepsuje, przypali albo porysuje ale ma za to świetny kontakt z moim dzieckiem - no cóż, w końcu ten sam poziom

Gość Rozpaczona88888
Boze zglupialabym przy niej :( Ale sama mam nie maly problem.Tyle ciuchow az szkoda.Co za kretynka z niej to w glowie sie nie miesci :o

Naprawdę szczerze Ci współczuję, ciotka pewnie chciała zaoszczędzić na prądzie. Zobacz jutro, może któreś ciuchy będzie się jeszcze dało odratować.

Gość szalonaEMMA
Wyjeb suke z domu,albo niech kase oddaje za ciuchy zrobilas jej grande?

Gość Rozpaczona88888
Nie dosc,ze tak mi je zniszczyla to jeszcze zostawila w pralce i tak lezaly tam od poludnia :o Boze skad sie tacy ludzie biora ?! ;(

Gość Rozpaczona88888
Szalona EMMA - zobaczylam to jak wrocilam o 23ej z pracy wiec juz nie chcialam halasu na noc robic.Ale jej tego nie podaruje.Co za podla baba ;( Z nerwow az spac mi sie odechcialo.

Gość Katiebe
Ojej wspolczuje.Zatluklabym chyba,bo raczej nie umyslnie tego nie zrobila :o

Gość aneta333
ty tez madra nie jestes, zeby wszystkie ciuchy komus dawac do prania:o

Gość Rozpaczona88888
Laska upewnij sie najpierw za nim kogos skrytykujesz 🖐️ Nie dalam wszystkich A rozdzielilam ,ktore ma wyprac a ktorych nie musi.A ona wrzucila wszystkie na jedno kopyto.

Gość BananaBananowa
Aha to ladnie Cie zalatwilam.Mi tak kiedys chlopak zrobil, myslalam,ze go zabije :o