Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katalina_Jot

Z przerazenia malo sie nie poplakalam :(

Polecane posty

Gość Katalina_Jot

Moze glupio tak o tym tu pisac,ale juz nie wiem co robic, gdzie szukac odpowiedzi, moze z tad ktos cos wie na ten temat :( Nie dawno bylam w toalecie , mialam zatwardzenie , przy wydalaniu poczulam nagle maly dyskomfort a gdy skonczylam na papierze toaletowym dostrzeglam jasnoczerwona krew :( Co to moze byc? Myslicie,ze to cos powaznego? Przestraszylam sie niesamowicie :(

Gość Katalina_Jot
Ludzie poradzcie cos,bo glupieje ze strachu! Chyba dzis nie zasne :(

Gość to sa
to znacz ze masz hemoroidy

Gość Katalina_Jot
Ale tej krwi bylo nie wiele :( Tak jakbym sie czym zranila tam w srodku.Przykladalam papier tak dlugo az wkoncu wcale jej nie bylo na papierze :( Boje sie jednak,ze to cos powaznego :( Od zawsze mialam problemy z bruchem.Cos nie tak zjadlam odrazu mnie bolal.Sama wie wiem, popadam w paranoje :/

Krwi nie mogło być wiele, bo to zapewne uszkodzenie skóry wynikające z zatwardzenia właśnie. Krem na hemoroidy jednak wskazany w celu złagodzenia dolegliwości.

Gość używałayście ktora z was
tak sie dzieje przy zatwardzeniu albo sraczce, po prostu blona sluzowa ktora jest bardzo delikatna sie podraznia. polecam w takich sytuacjach po podtarciu przetarcie chusteczkami nawilzanymi, np z babydream sensitive, takie dla dzieci, one maja wyciag z aloesu ktory lagodzi bardzo podraznienia. jesli to bedzie sie czesto powtarzalo to wtedy wizyta u proktologa jest wskazana, ale jesli pierwszy raz mialas cos takiego to nie ma powodu do paniki, zwykle otarcie blony sluzowej, no ale warto obserwowac.

Gość dangol2
nie przejmuj sie i spokojnie idz spac , to wewnetrzyny hemoroid , pewnie pod wpływem zatwardzenia pękł , nic ci nie bedzie , nie jest to niebezpieczne , jak chcesz wzmocnić żyły w tym te w odbycie to idz do apteki i kup cos na zylaki , mozesz zaznaczyc ze zylaki odbytu , ale jesli pierwszy raz ci sie to zdarzyło kup cos np Diosminex , nie drogi a pomoze ,pozdrawiam

Gość Katalina_Jot
Tak , pierwszy raz takie cos mi sie zdazylo :( Ale obserwowac napewno bede.Tez pomyslalam,ze to z podraznienia.Bo w chwili wydalania nagle poczulam jakby mi jakis ostry rog przechodzil przez odbyt.Mimo to przestraszylam sie,bo zawsze slyszalam,ze krew z odbytu czy jamy ustnej odrazu trzeba zglaszac,bo moze to byc cos powaznego :( Tak czy inaczej dziekuje za odpowiedzi , uspokoilyscie mnie troszke :(

jesli to by byla wieksza ilosc to tak, ale mowisz ze to troszke bylo? tak samo jakbys mialas czarne stolce (bez wczesniejszego spozywania produktow czy zazywania wegla po ktorych moze tak byc) to wtedy jest ryzyko ze to krew gdzies powyzej jelita grubego. nie przejmuj sie.

Gość Katalina_Jot
Troszke bylo.Wygladalo mi to na rane :/ Bo chwile plamilo a za chwile juz wogole.Tak jakbym sie drasnela czyms.

Gość Katalina_Jot
Troszke bylo.Wygladalo mi to na rane :/ Bo chwile plamilo a za chwile juz wogole.Tak jakbym sie drasnela czyms.

no bo tak to wlasnie wyglada, chwile krawi, kilka kropelek jest, potem coraz mniej i nic

Gość Katalina_Jot
Czyli tzn ze mam hemoroidy?:/

Gość Katalina_Jot
Dodam że poprzedniej nocy uprawiałam z tatą seks analny

Gość kokosek857
ide robic kolejnego klocka zobacze jaki bedzie ;) trzymajcie kciuki aby byl kasztanowy bez krwi

Gość fajowa27
ja mam cos takiego 2gi raz ost pojawlo sie 2 mies temu i kilka dni temu wrocilo byla smuzka krwi w stolcu a potem na papierze po Hemorol zwykle przechodzi niestety tylko do nast zatwardzenia :/

Gość Katalina_Jot
No niestety dzis to samo :/ Przy korzystaniu z toalety , lekkie pieczenie jakby na koncu odbytu i troszke krwi na papierze.Ale znacznie mniej niz wczoraj.W kale kazdej krwi nie zauwazylam :(

Gość eoeoec
twoje dni są policzone :(

Gość a ja dzisiaj mam sraczke
i mnie boli brzuch i dupa :(

Gość wr,jbvlwrbv
Szybko bierz długopis i kartkę i testament sporzadzaj, rano już może być za późno.

Gość Katalina_Jot
Moje dni sa policzone tak samo jak Wasze.Kazdy kiedys umrze,ale ja mam tu naprawde problem wiec zarty idzie sobie robic gdzie indziej :o

Gość wr,jbvlwrbv
Idź do lekarza a nie wylewasz żale tutaj. Czego oczekujesz? że ktoś Cię przez neta uzdrowi?

Gość To zależy ...
Uzupełnij odżywianie i UNIKAJ zaparć.

Gość Katalina_Jot
Obecnie jestem na diecie.Zaparc NIGDY nie miewalam do wczorajszego dnia.Nie licze na to,ze mnie ktos uzdrowi przez internet tylko moze ktos mial takie same objawy i wie co mi dolega :o

Gość mnie się czasem zdarza,
krew na papierze ale jeszcze żyję :classic_cool:

Gość Katalina_Jot
Ale czym to jest spowodowane? To hemoroidy?

Gość NIE WIEMMM
BO NIE MAM, NIGDY NIE MIAŁAM I NIE BĘDĘ MIAŁA HEMOROIODÓW. i KIJ CI W TĄ DZIURĘ, SZPICLÓWO.