Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzjiiunia

USOS mnie wykańcza. Kto ma podobnie?

Polecane posty

Gość dzjiiunia

U mnie na uczelni jest taki system komputerowy - USOS. Niby ma pomagać w studiach, ale tak na prawdę, to skutecznie utrudnia podstawowe rzeczy związane choćby z wystawieniem oceny przez wykładowce, czy poprawkami. Cały czas się zawiesza i giną w nim jakieś informacje. ma takie zasady, że jak wykładowca spóźni się z wpisaniem ocen, to odgórnie wszystkim studentom na jego zajęciach stawia 2! W zeszłym semestrze tak się u mnie zdarzyło, choć wykładowca zarzeka się, że wpisał nam oceny, tylko USOS miał awarie i ich nie przyjął. Ja dochodzę do wniosku, że awaria, to jego naturalny tryb działania. :P W czerwcu sie broniłam, i myślałam, że mnie juz użeranie sie z tym ustrojstwem nie dotyczy. Miałam dziś odebrać dyplom, bo muszę w poniedziałek go wysłać (tzn. kopie) z podaniem o prace, a tu si Według kart za ponad rok odczuje pan zadowolenie z finansowej sfery swojego życia. Otrzyma Pan nagrodę za swoje działania która da Panu satysfakcję i spełnienie. Będzie Pan się cieszyć efektami swoich starań. Dzięki swojej pracy uwolni się Pan od gnębiących go trosk. okazało, że dyplomu nie dostanę, przez najbliższe 2 tygodnie, bo USOS coś popi***** z moimi ocenami... termin składania podań mija w przyszłym tygodniu.... Jestem załamana. Miałyćcie też jakieś przejścia z tym badziewiem?

Gość liltka
a z jakiej uczelni jesteś?

Gość azazzza
Tak to straszne badziewie jest. Inteligencja dorównuje jedynie pracownikom dziekanatów.

Gość promoto
Oferuję profesjonalną i tanią pomoc w pisaniu prac magisterskich, licencjackich i zaliczeniowych oraz prezentacji maturalnych. Bez przedpłat, teksty sprawdzane są programem antyplagiatowym. Poprawki i konsultacje z problematyki pracy gratis. Zajmuje się również wyszukiwaniem trudno dostępnych materiałów do prac dyplomowych, kompletowaniem bibliografii i analizą badań. promotoronline@wp.pl