Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe zdjęcia!!!

nowe zdjęcia ze smoleńska??

Polecane posty

Gość nowe zdjęcia!!!

ktoś wie gdzie są??

Gość nowe zdjęcia!!!
up

Gość nowe zdjęcia!!!
widzial ktos???

Gość NJdhd
Ale o jakie ci chodzi? O te ciała ofiar? Ja widziałam niestety po ci i to oglądać? Daj im spokoj

Gość nowe zdjęcia!!!
no ponoć są jakieś nowe

Gość Huawejka
trochę szacunku.... dajcie spokój już temu...

Gość nowe zdjęcia!!!
a co my takiego robimy?? brakiem szacunku jest to że już ponad 2 lata minęły a i tak nie wiadomo co do końca sie stało.... brakfasoliny te zdjęcia już widziałem

Gość plusssz33333
hmmm czy to tylko mi sie wydaje, ale dlaczego niektore z tych cial wygladaja jakby mialy skrepowane rece?

Gość Huawejka
ale można drążyć temat omijając takie zdjęcia brutlane. to co jak by wasi rodzice umarli to cieszylibyście się z tego że wszystcy zmasakrowane zwłoki wstawiają na neta...?

Gość MonikaDddd26
ja nie oglądałam i nie obejrzę tych zdjęć, dziwię się, że ludzie mają taki słaby charakter i muszą z ciekawości zobaczyć, zaśmiecać sobie umysł czymś zupełnie niepotrzebnym, po co? naprawdę jesteście tacy słabi, że nie umiecie sobie powiedzieć, nie? Przez szacunek do ofiar tej katastrofy nie oglądałam i nie obejrzę.

Gość akasdfiefndc
jak to się do sieci dostało? przeciez to straszne jest.... zobaczyłam 2 zdjęcia i poprostu nie wierzę, dla sensacji ktoś to puścił?

Gość uuy7u
Po pierwsze uważam, że upublicznianie takich zdjęć jest... no niezbyt dobrym pomysłem. Choćby ze względu na rodziny ofiar. Po drugie nie uważam, że upublicznienie tych zdjęć cokolwiek zmieni. Jeśli to był celowy wypadek to i tak nigdy się o tym prawdy nie dowiemy bo nawet w Polsce zmyślają i kłamią a co to dopiero za granicą. Nie wiem jak inni ale ja w chwili podawania pierwszych info o katastrofie słyszałam, że ok. 12 osób przeżyło na pewno, że żyje na pewno prezydentowa itd. Potem tego wszystkiego się wyparli, że nic takiego nie mówili, więc jak tu w cokolwiek wierzyć?