Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monique321

Panowie. Ktora figure u kobiety preferujecie?

Polecane posty

Gość felisitt
Nr 2 ale z twarzy nie ciekawa i do tego ta mina pozatym kiepsko zdjęcie zrobione,mogłaby inaczej pokazać swoje uroki:)

Gość 2 ma ładne cyce
1 to sztuczne zdjęcie ale i tak za chuda

Gość no przestańcie, że faceci
wolą grubsze :O jak ważyłam 53kg przy wzroście 158cm to wg mnie wyglądałam ok, ale dopiero jak schudłam do 48kg faceci zaczęli mi mówić, że fajnie wyglądam.

Gość franeksekendhend
Ja kocham panie z figurą nr 2. A mój brachol chłopczyce z figurą nr 1. 🖐️

Gość te verde unplugged.
Poki co to tylko ty wydajesz sie tutaj szukac potwierdzenia swojej atrakcyjnosci, zla dziewczynko (:D)

Gość te verde unplugged.
Co do autorki tematu, jesli zdrowe odzywianie i cwiczenia to dla ciebie tylko sposob na zdobycie zainteresowania mezczyzn, to faktycznie nie warto sie starac. Takie rzeczy sie robi dla siebie, nie dla komentarzy w internecie.

Gość suprimee0.
Jestem nieco mniejsza od Pani nr 2. Mówcie co chcecie, ale mój facet to lubi :)

Gość buziol0qw
Chciałabym wyglądać jak Pani nr 1 :) ale wyglądam jak Pani numer 2 :D

Gość barboych
ta pierwsza nie jest sexi

Gość dizaster
Uwazam,ze mezczyzni 'preferuja' kobiety fascynujace, takie ,ktore odrywaja ich od rzeczywistosci, maja cos pod kopula. Kobieta powinna miec to tajemnicze 'cos', niestety pustostan chocby sie zesral to miec tego nie bedzie. To cos wyplywa z umyslu, ze swiadomosci wlasnych atutow. Zarowno kobieta szczupla, jak i plus size moze byc dla mezczyzny atrakcyjna, o ile jest posiadaczka ladnej twarzy,proporcjonalnego ciala i jest zmyslowa. Potrafie docenic piekno zarowno chudych, jaki wiekszych dziewczyn. Sama jestem nr 2 i nigdy nie twierdzilam,ze jestem lepsza niz szczuple. Jestem swiadoma tego, ze sie podobam i dobrze mi z sama soba. Tylko zfrustrowane pustostany z gatunku zab-x atakuja usilujac udowodnic,ze sa wyzej. Poprawiaj sobie samoocene;) Mnie to lotto:D

Gość do kciukiem
Musisz się jakoś pocieszać, i żeby nie było, nic do ciebie nie mam.🖐️

Gość wedfvba
standard, wieszaki przypuściły atak klik, klik, klik gnat o ganata :P pocieszajcie się, zamorki :D

Gość barboych
a mnie nie pociągaja kobiety super ładne, zgrabne a tylko takie przeciętne zwyczajne ważne żeby miała wcięcie w talii a cycki zdecydowanie wolę mniejsze

nie wkleiło się bezpośrednio zdjęcie tylko wszystkie foty naraz :o no ale to chyba nie problem, bo wszystkie laski bonda były szczupłe :P

Gość do kciukiem
Jaki tam atak, zobacz foty kciukiem to padnieszale można się pośmiać.

Gość brzękbrzęk0
żabetta jesteś facetem?

Gość ktos niedawno wkleil linki z
facebooka // kciuka/// :O koszmar:D:D:D:D:D

Gość njunnujn poradnia dla debili
1 2 po browarach

Gość dizaster
Brzekbrzek...nie, zab jest dziewczyna,ktora przez czas jakis w stopce miala swoje zdjecie.negatyw tylem w bieliznie rodem z szfy babci Wiery.Prowadzi tez blog, na ktorym pokazuje jak zrobic sliczne kolczyki z pomaranczowych,plastikowych kuleczek.Klasa sama w sobie:D Jestem tu jakis czas,widzialam to i owo...i powiadam Wam-przestancie pluc jadem,spokrzcie na siebie.Po kciukiem tez jezdzicie , a polowa z Was wyglada ,ze eufemizmu uzyje, malo ciekawie.Serio.

na szczęście nie muszę szukać potwierdzenia swojej atrakcyjności, jak świnki. :) mam idealną figurę od zawsze i pod tym względem mogę tylko wzbudzać zazdrość :) po prostu nie muszę się pocieszać i nic sobie wmawiać. :)

Gość dizaster
A to juz kwestia oceny jednostkowej.Dla mnie to dziewczyna z rozdwojeniem jazni, pewnie z samoocena siegajaca depresji, ktora jezdzi po innych sama bedac...ekhm...lekkim niewypalem;) No i te majciochy...te kolczyki...ktora szanujaca sie kobieta przejmie sie jej piertoleniem?Blagam:D

a świnki nie mogą pojąć, że pomiędzy nimi, a wieszakami jest jeszcze coś, co się nazywa normalność :) BMI 20, 52kg, rozmiar 36. tego byście pragnęły, ale niestety, możecie sobie tylko chrumkać. tylko nie zapomnijcie przegryźć smutków czekoladą :D

Gość niećwieć
Gościom, którzy wolą grubsze kobiety atawizm mocno rzuca się na percepcje. A w końcu kobiety burzą się na prymitywne męskie postrzeganie kobiet, które je uprzedmiotowuje. Z czysto estetycznej perspektywy to oczywiste, że szczupła, smukła, filigranowa kobieta wygląda lepiej.

Gość dizaster
Czarna...nikt Cie nie pyta jaka masz figure,zauwazylas?:D Pokaz twarz to pogadamy. A teraz🖐️ niedowartosciowana dziecino:D

Gość wwerfh
do dizaster mnie jest jej szkoda, bo widać ze udaje tu kogoś kim nie jest, wiesz na pewno że na podstawie samych postów można wiele powiedzieć...pozdro

wydawało mi się, kotku, że rozmawiamy o figurze - temat był o preferencjach, szczupła czy otyla :) jakoś moje grube koleżanki nie są specjalnie rozchwytywane i nikt im nie prawi komplementów nt. ich ciała. na szczęście mojej twarzy również nic nie brakuje, dziękuję za zainteresowanie.

udaje kogoś, kim nie jest - ale się ubawiłam :))) wyobraźcie sobie, że są na tym świecie również osoby o bardzo dobrych figurach, którym nie brakuje tyle, co wam. no, sorry, ale nikt nie obiecywał, że życie będzie sprawiedliwe. :)

Gość wwerfh
to nie było do ciebie durna babo