Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdaassdsdsd

Jeszcze 3 tygodnie temu pytał mnie o przyszłość

Polecane posty

Gość sdaassdsdsd

czy chcęznowu z nim być, a dziśon mnie nie chce, a ja go kocham :( Nie chcężyć bez niego... Nie poszłam na cholerne zajęcia bo płaczęjak idiotka...

Gość zagubionaEwciak
ale co sie stalo?

Gość lkjvkds
faceci, a mówią że to baby są zmienne..

faceci, a mówią że to baby są zmienne" to raczej kobiety są łatwowierne i łapia się na każdą gadkę która im facet pociśnie

Gość lkjvkds
tzn. że faceci są urodzonymi kłamcami ?

Lewacy sa, bo niemaja kregoslupa moralnego. Niemaja pojecia jak byc liderami wiec blaznuja zeby zwrocic na siebie uwage kobiety..

Gość sdaassdsdsd
Po prostu mu się odwidziało, bo stwierdził, że za dużo nas dzieli. Nie byłam łatwowierna. Przez większy okres czasu to co mówił wpuszczałam jednym uchem a wypuszczałam drugim, i długo mi zajęło przekonanie się do niego... a teraz go po prostu potrzebowałam, i znowu zaczął za mną latać, pytać, badać grunt... po czym wyjechałam a on zmienił zdanie

faceci są urodzonymi kłamcami ?" tzn że kobiety chca słyszeć to czego bardzo oczekują ;)

Gość sdaassdsdsd
On mnie olał, nie ja jego. Chociaż przyznam, tak byłoby łatwiej, gdybym to ja mu odmówiła... ale niestety, on to zrobił. Ja go kocham, po prostu. A on złamał mi serce i niedługo pewnie złamie ponownie, jak zacznie sięprowadzaćz inną.

Gość lkjvkds
tzn że kobiety chca słyszeć to czego bardzo oczekują prawda stara jak świat. Panowie to urodzeni kłamcy.

Gość sdaassdsdsd
Sęk w tym, że to on znowu "poczuł do mnie miętę", i chciał sięspotykać itd. Ja byłam sceptyczna, nie myślałam o powrocie, a potem on tego chciał

Gość lkjvkds
powtórzę się. Olać. po prsotu olej go i całą tą sytuację.

Gość sdaassdsdsd
Chciałabym. W tej chwili czujęsięnic niewarta. Nie widzę sensu życia i nie chcę tak żyć

Gość lkjvkds
jak nei chcesz tak żyć to wykop niezdecydowanego debila ze swego życia.

Gość lkjvkds
wypłacz się. w dodatku kretyn popsuł Ci weekend.

Gość wredniucha4
no znudził się tobą facet - tak trudno to zrozumieć?

Gość sdaassdsdsd
Zajebiście łatwo, dlatego czujęsięjak gówno.

Gość lkjvkds
przejdzie Ci. każdemu przechodzi. spokojnie.

Gość wredniucha4
to zakręć loka na grzywce i zabaw się w ten weekend - nie on pierwszy nie ostatni - co za popieprzona moda teraz na robienie z gówna życiowej tragedii?

Gość sdaassdsdsd
On był moim pierwszym. Potem się rozstaliśmy, spotykałam sięz kim innym, dostałam po dupie. Potem znowu on, uświadomiłam sobie, że go kocham, i znowu to samo. Myślałam zawsze, że jestem silna, ale wcale nie jestem. Boli mnie, że ja dla niego byłam jednąz wielu, a on dla mnie był i jest tak ważny. I nie wiem czego mi brakowało, że mnie nie chce. Tzn wiem, jestem chujowa. Kto by mnie chciał

Gość lkjvkds
nie użalaj się nad sobą. co Ty w nim widzisz?!

Skoro wiesz, że to nie ma sensu i on nie traktuje cię poważnie to nad czym się zastanawiasz? Przecież na pewno nie chcesz być z kimś kto cie nie kocha. Zapewne jesteś jeszcze młoda i wszystko przed tobą zajmij się polepszaniem dla siebie przyszłości a nie tracisz czas na coś co nie ma sensu i szansy przetrwania.

Gość sdaassdsdsd
Po prostu go kocham, bezpiecznie się z nim czułam, lubiłam z nim spędzaćczas, po prostu z nim być. Był dla mnie dobry Zawsze bardzo okazywał jak mu zależy, po czym stwierdził, że nie zdzierży mojego poczucia humoru :O Czujęsięchujowa skoro nie potrafił mnie pokochaćmimo to :( I dlatego jest mi źle

Gość siedząc na ganku
oj tam, nie ten to inny...nie warto tracić czas i łzy na kogoś kto nas nie chce...dzisiaj sobie poplacz, ale jutro weź się już w garść