TuffStuff 0 Napisano Październik 19, 2012 Napiszcie jakie świeże męskie perfumy wam się spodobały. Chodzi mi bardziej o zapachy zbliżone do BVLGARI AQUA (nie MARINE), La Coste Szary, coś w tym stylu. Ma być świeżo, raczej mocno i przyjemnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TuffStuff 0 Napisano Październik 19, 2012 Oczywiście pomijam tutaj perfumy of FM Group, oraz te z najtańszej półki cenowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w@w@w@w 0 Napisano Październik 19, 2012 HUGO BOSS IN MOTION Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polecam ci Napisano Październik 19, 2012 Wode toaletową Centre Action AVON Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dla cebie Napisano Październik 19, 2012 BOND ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basia__ Napisano Październik 19, 2012 piekne są lacoste czerwone lacoste red play :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basia__ Napisano Październik 19, 2012 paco rabanne ultraviolet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TuffStuff 0 Napisano Październik 19, 2012 oczywiście wodę toaletową :p la coste red jest ładny ale szybko zanika. miałem. a ten paco rabane trzeba wypróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anija21 0 Napisano Październik 19, 2012 Ja polecam Hugo Boss bardzo mi sie podobają mojemu mężowi też,są męski i świeże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AsiaAsiaAsiaAsia Napisano Listopad 9, 2012 LACOSTE... http://allegro.pl/lacoste-pour-homme-men-spray-150-i2781129226.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olo36 Napisano Listopad 25, 2012 ja polecam te http://www.faniperfum.pl/opinie/173,chanel-allure-homme-sport lub te http://www.faniperfum.pl/opinie/56,issey-miyake-leau-dissey-pour-homme Minusem Chanel jest cena, ale sam zapach bardzo fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TuffStuff 0 Napisano Grudzień 18, 2012 Tak się składa że wszystkie wymienione w tym wątku miałem, oprócz tego paco rabanne i HUGO BOSS ;) (plus jeszcze wiele innych, czy to w postaci próbek, czy w butlach po 50-100ml) i nie trafiłem jeszcze na TEN JEDYNY zapach. Tak więc czy ktoś jeszcze może polecić coś świeżego, unikatowego itp itd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kora82 Napisano Grudzień 18, 2012 Kenzo.Ten niebiestki. Kocham ten zapach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webster 1 Napisano Grudzień 18, 2012 zielone lacoste , ale na prezent to bym kupil channel egoiste :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2017 Zapach 322 od zapachowiec.pl odpowiednik Invictusa <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alex44 Napisano Maj 28, 2017 Giorgio Armani- Acqua Di Gio z internetowej perfumerii www.goia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2017 A co powiecie na Diesel niebieskie? Bo mojemu facetowi podobają się też zapachy z Avonu, ale twierdzi, ,ze zapach zbyt szybko wietrzeje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2017 Ciekawy jest Armani Acqua Di Gio. Świeży a zarazem intensywny. Polecam perfumerie www.goia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach