Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja484

cofię się w rozwoju

Polecane posty

Gość ja484

od jakegos czasu ja i moj chlopak(zreszta reszta otoczenia tez) ciagle powtarzaja ze zachowuje sie jak dziecko (szczegolnie dokucza to mojemu chlopakowi, ktory czasmai nie moze juz wytrzymac mojej glupoty). Powiem szczerze ze cos w tym jest, ja tez to widze mam takie myslenie głupie, poza tym mam slaba pamiec czesto nie pamietam kto cos do mnie mowil. Bylo setki sytuacji w ktorych zachowywalam sie naprawde smiesznie i głupio, czy to wyjscie do sklepu czy cos innego. Jestem poprostu glupia blondynka! m. in obrazam sie na byle kogo bo urazil moja dume itp zachowanie jak u dziecka. Nie wiem co mam z tym zrobic, czy to moze byc jakies zaburzenie? wcale nie zdziwilabym sie. Przez wiele lat bylam i jestem uzalezniona od masturbacjii robilam to nawet 15 razy dziennie, na poczatku bylo to rozładowanie stresu potem nawyk. Teraz zadko to robie ale nadal jestem uzalezniona. Druga sprawa, ktora moze byc malo wazna ale powiem- wygladam bardzo mlodo jak na swoj wiek , z twarzy jak dziecko 15letnie, wiele osob sie dziwi ze ja tak wygladam i mam sylwetke nastoltki (bardzo drobna i niska). Poza tym okres mam bardzo slaby 2 podpaski to max i piersi bola mnie od ponad polowy cyklu, mam duzy wzdety brzuch jak pilka a niewiele jem. Czy ktos moze wie co to moze byc? prosze o odpowiedz to bardzo wazne

Gość Dr Sznaps
Prawdopodobnie cierpisz na stwardnienie rozsiane (SM). Choroba ta jest niestety nieuleczalna i z biegiem czas twój stan będzie się jedynie pogarszał. Musisz jak najszybciej udać się do neurologa w celu ostatecznej diagnozy i rozpoczęcia terapii.

Gość ja484
e czy ja wiem? nie mam zadnych objawow takich jak zaburzenia widzenia i słuchu, zaburzenia ruchu i czucia, zaburzenia równowagi, zespoły bólowe, objawy psychiatryczne z zaburzeniami nastroju i stanami depresyjnymi włącznie(przeczytalam o oobjawach w internecie)

Gość tak tak tak ,.,.,.,
Koniecznie zbadaj się w kierunku pasożytów, zmień też nawyki żywieniowe.

Gość aaaaaa cooooooooo
oznacza okreslenie: cofię się? jestes po prostu niedojrzala emocjonalnie, podobnie jest z Twoja fizycznoscia. Nie piszesz ile masz lat, mysle, ze ok. 18? Jesli za 3-4 lata NIC sie nie zmieni ani w zachowaniu, ani w wygladzie, powinnas sie zglosic do lekarza. Teraz staraj sie kontrolowac swoje zachowanie (obrazanie sie itp.), poczatki beda trudne ale z czasem powinny przyjsc efekty. Chociaz niektorym dziewczynom takie glupotki dodaja wdzieku ;) Trzymaj sie maly wariacie :)

Gość I tak
aaaaaa cooooooooo,tylko nie do lekarza,chcesz ja jeszcze bardziej pognębić

Gość Szeleczki .,..,
aaaaaa cooooooooo- Piszesz głupoty. Jeśli nie jesteś zaznajomiona z jakimś tematem to może lepiej oszczędź pisania bezwartośiowych postów. Autorko faktycznie powinnaś przyjrzeć się swojej diecie, a test na grzybka też wskazany. Oczyszczanie organimzu z nagromadzonych toskyn poprawi Twoje samopoczucie w znaczny sposób.

Gość ja484
ok ale co to znaczy test na grzybka?

Gość I tak
Normalnie ,rano wstajesz i nadczo robisz ze szklanka test na grzybka

Gość I NIE
a może ona nie potrafi wejśc w link ?