Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komus

czy porob jest ciezki

Polecane posty

Gość komus

niektore kobiety narzekaja na bardzo ciezki porob inne mowia ze to blachostka jak bylo w waszym przypadku ? chodzilyscie do szkoly rodzenia

Gość Susanka78
ja chodziłam do szkoły rodzenia. Miałam cc ale nie było tak źle. Druga cesarka już była gorsza ale da się przeżyc. każda kobieta przechodzi to inaczej i nie warto się sugerować czyimiś odczuciami i przeżyciami. ProProszę w imieniu synka i swoim o głosik. 9 zdjęcie od końca, śliczny uśmiechnięty chłopczyk, który marzy o urodzinkach dla kolegów ( są do wygrania ). Z góry dziękuję za Wasze wsparcie pozdrawiam tu jest link do głosowania: https://www.facebook.com/RudaSlaskaComPl

oba ciezkie, choc 1 gorszy (dluzszy i bardziej meczacy przez to). przed 1 chodzilam, przed 2 nie mialam czasu i mozliwoscichodzic do szkoly rodzenia.

kazda kobieta przezywa porod indywidualnie i kazda ma inny prog bolu. Dla jednej jest to bardzo bolesne i traumatyczne przezycia,a dla innej jest to cos niesamowitego i pieknego. W moim przypadku bylo to niesamowite i piekne,a do szkoly rodzenia nie chodzilam. bole porodowe sa bolami zapomnianymy i jakby ktos mnie zapytal jak to boli,to nie potrafilabym odpowiedziec

U mnie 1 byl ciezki natomiast 2 bardzo szybko urodzilam wiec by latwiejszy a ból byl ale szybko zapomniaam jak moje misiaki zobaczylam i urodzili sie cali i zdrowi

Gość Kurka bez pazurka
ja miałam oba lekkie- bez szkoły rodzenia

Gość dooo autorkiiii
przecież to jest chyba oczywiste, że każda kobieta znosi poród inaczej. Po co o to pytać na kafe?? Jedna narzeka i mówi NIGDY WIĘCEJ, a inna sobie chwali i rodzi piąte dziecko. Nie ma na to reguły, tak jak na to czy ktoś lubi szpinak czy nie. Ja nie lubię, a inna kobieta je go codziennie. Co to za pytanie?? Poród jest ciężki i bolesny i to wie każdy! A jak to zniesiesz to nie wiadomo nigdy.