Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy przesadzam?

Zniechęcenie do męża

Polecane posty

Gość Czy przesadzam?

Rok po ślubie. Zbyt wiele przykrych słów usłyszałam. Zmienił się na lepsze. Ale tych słów zapomnieć nie mogę. Trawia mnie i zzarly całą miłość. No prawie całą. Trawia mnie jak rak. On jest już o niebo lepszy ale ja już oprócz urazy to niewiele czuje. Odejść?czy czas uleczy rany?dzieci nie mamy.

Gość Pierdogrzmot urzędniczy
a co powiedział ?

Gość Niby
Niby czas leczy rany ale... napisz jęśli możesz możesz co powiedział...

Gość Pierdogrzmot urzędniczy
właśnie

Gość Czy przesadzam?
Słowa plus postawa. Zero zbliżeń przez wiele tygodni. Bo włosy obcielam. Bo łoże małżeńskie nie jest ekscytujące. Niby w żartach. Ale z włosami to mnie dręczył wiele miesięcy. W pale mi się nie mieści żeby tak odtracic podobno kochana osobę. Zmienił się. Ale nie mogę mu tego zapomnieć.

Gość Niby
Czyli obraził się bo ostrzygłaś włosy? Albo facet przechodził jkakis kryzys albo ma coś nie halo z głową..

Gość Czy przesadzam?
Kryzys jakiś mógł być. Miał problemy z potencja. Ale żeby aż tak kogoś traktować. Plus jego oglądanie się za innymi. Rozumiem że po iluś latach małżeństwa jest mniej zainteresowania ale tak od razu żebym czuła się odtracona.? Pomyślałam że z głową u niego też może być coś nie teges.

Gość hehehe tys
moj byly tez sie na mnie obrazil, ze obcielam wlosy i ciagle mi mowil, ze źle mi w krotkich, frajer na szczescie juz były :P

Gość Gutreregf4er
Kamagra jest na prawde najlepsza. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować DoktorPotencja.pl

Gość LoVE mE!!!!!!
ja od 3 lat jestem z faceten,kocham go ale czuje ze juz mi sie znudzil,juz sie nie stara,nie zaskakuje taka rutyna najgorsze jest to ze planuje mi sie niedlugo oswiadczyc... No i co wtedy? Eh