Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna jednego

Mój facet i jego EGO!

Polecane posty

Gość taka jedna jednego

Witam. Mam nadzieje ze niektorzy z Was pomoga spojrzec na to co napisze z innej strony.. Otóz moj facet jest dorosly a zachowuje sie jak dzieciak, doslownie i w przenosci. Mecza mnie jego zagrywki. Zachwuje sie tak, jakby sam niewiedzial czego chce.. Poza tym, nie wiem czy to wina jego znaku zodiaku- lew, czy wyniesionych z domu zachowan. Od mlodych lat musial liczyc sam tylko na siebie i teraz widze tego konsekwencje. Chce by ciagle go doceniac, chwalic, w kolko powtarzac jaki on jest super mega. Nigdy nieprzyzna sie do bledu, zamieni to tak, zeby tylko nie byla jego wina. Robi z siebie ofiare, i wymaga zeby mu przytakiwac, ze to wlasnie jemu zrobila sie krzywda. Co jeszcze, chwali sie w kolko, co on miec nie moze, jakie samochody, jakie kobiety... Wiem, ze nie byl dowartosciowany za mlodu, i robi jakies glupie gierki, zeby tylko nie przegrac.. ale kurde.. jak z takim zyc?? Ma serce, i naprawde go kocham, ale czasami nie mam do niego sil.

Gość ODLECAM!!!!!
no dobra ogólniki znamy, a teraz konkretne zarzuty. masz jakieś??

Gość taka jedna jednego
Kieruj sie ogolnikami.

Gość ODLECAM!!!!!
podałaś ogólniki ,które mogą dotyczyć 80% męskiej populacji jaka znam, każdy z nich posiada w/w wady jak twój facet wiec nie można poznać przyczyny zachowania na podstawie ogólników, a konkretów.

Gość taka jedna jednego
Co Ty opowiadasz, 80% populacji meskiej posiada takowe cechy jak moj facet?? Czyli ze to normalne?? Skoro tak, to jak zyc dluzej, daj jakies porady, jak sie nie wkurwiac po raz setny przy ktoryms z kolei zachowaniu, i nie szkodzi ze ogolniki.

Gość taka jedna jednego
No dobra, dam przyklad. Daaawno temu, moj facet nie placil za chate, i sobie znikl..., wlasciciel zapukal do mnie, musialam splacic dlug zeby posiedziec jeszcze troszke i sobie znalezc nowe, a jego rzeczy nakazal mi wyniesc z mieszkania i zakaz wstepu dla niego. Bylam tak wkurwiona, ze wyrzucilam go z chaty i nie chcialam nigdy znac. Jednak minelo duuuuzo czasu, niby sobie wszystko wyjasnilismy, niby on tam mial jakas inna umowe z wlascicielem, ze mieszka tam, bo remontuje... niewazne to, ale w kazdym razie, teraz po uplywie ok 3 lat on potrafi mi wypominac, ze to ja go z chaty wyrzucilam... ze on byl biedny i t d.. ze on nic zlego nie zrobil.

Gość ODLECAM!!!!!
kochana-moj starszy brat,mój młodszy brat,ex mąż ,obecny narzeczony, syn-żaden z nich nie jest w stanie przyznać się do winy,każdy z nich zawse próbuje zwalić winę na cokolwiek,nawet na psa!!!On zawsze jest niewinny i ZAWSZE! jest nie jego wina.Takie duże dzieci. kazdy z nich jest NAJ i każdego należy chwalić i dowartościowywać -od rana do wieczora. jak zyc??? nie ma na to recepty, może kiedyś twój facet dojrzeje a może nie,Ty albo go zaakceptujesz albo nie, bo sam od siebie raczej sie nie zmieni :( przykro mi. Jemu jest z samym sobą dobrze,to Tobie jest zle.

Gość ODLECAM!!!!!
a jesli faktycznie zrobil z mieszkaniem co piszesz i zostawił cię z długami- to może pozostawię to bez komentarza. Przeczytaj to sobie i udawaj ,że ktoś obcy to napisał-co byś wtedy temu komus powiedziała na temat tego faceta???

Gość taka jedna jego
Nie chodzi mi juz o dlugi.. chodzi mi o fakt, ze on w ogole nie zwraca uwagi jak sie zachowal, on tylko pamieta fakt ze ja wyjebalam go z chaty... przeciez wg niego to ja zachowalam sie jak swinia nie on.