Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derleyy

Które imie ładniejsze?

Polecane posty

Gość juz wole nicole
Ja mam swoja Alicje i nie narzekam :D

Wyjątkowo? Strasznie wyjątkowo, kiedy dzieci z grupy z przedszkola nie wiedziały, jak mam na imię, bo połowa za chooja nie mogła go spamiętać, a druga połowa wymówić :D Rodzice wymyślili mi nawet ksywkę, żeby starsza siostra nie musiała gimnastykować języka :classic_cool: Ja lubię się wtapiać w tłum :D i wiem, że moim dzieciom (chociaż mam nadzieję, że takowych mieć nie będę :classic_cool:) dam normalne, polskie imiona :)

Gość ja też coś wtrącę
a mój mąż ma na imię (drugie) - dam podpowiedź:P polska forma imienia Laurencjusz

Gość juz wole nicole
Lucek ? :D swoim dzieciom dam polskie ale na pewno zadnego z pospolitych Cos pokroju Filip Norbert Hubert...

Gość ja też coś wtrącę
Wawrzyniec:D:D:D

Gość nicole czy zaneta
no,ale tylko na drugie-Wawrzyniec-masz szczescie...

Z Każdym dniem - masz ładne imię.:) Ja miałam być Malwiną. Mojej mamie to imię się podobało ... ale jednak zostałam Kamilą :D

Gość ja też coś wtrącę
z dziwnych imion to znam osobiście: Gerard, Walentyna, Alfreda, Franciszka, Eugenia, Mirosław, Remigiusz, Kazimierz...i nie są to niestety osoby starsze:O

Gość mallamiska
Żaneta - świetny wybór :)

Gość juz wole nicole
To itak nie jest zle ja znam Pawla Antka Zbyszka i Marie wszyscy nawet 10 lat nie maja 🖐️

to ja zajmuje się dokumentacją w centrum medycznym. Jak porządkuje dokumentacje noworodków to aż żal patrzeć... Co drugi to Franciszek ale to jeszcze ujdzie. Ostatnio zobaczyłam Gustawa i Krzesimira i Vincenta:-O Co te dzieci będą miały w szkole :-O

Mam brata Michała który miał się nazywać Ignacy ... ojciec tak chciał :D Na szczęście mama się nie zgodziła :D dzięki... lubię swoje imię chociaż jakbym była Malwiną to nic by się nie stało :)