Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygraj ze mna To

Czy pijecie...pilyscie alkohol w okresie karmienia?

Polecane posty

Gość wygraj ze mna To

Jak w temacie

Gość wygraj ze mna To
nigdy nic, nawet lyka?

Gość wygraj ze mna To
nie mialyscie ochoty czy poprostu mysl o waszym niemowlaczku przemawiala za wami..?

Gość the new
karmilam 3 lata i NIGDY!

Gość wertziuopo
tak nawale sie te na oczy nie widze a potem daje dziecku cyc zauwazylam ze bardzo mu glowa urosla, chyba bedzie madrym czlowiekiem:)

Gość wygraj ze mna To
3 lata..dlugo;) czy to bylo dla Was poswiecenie czy bylo to oczywiste poprostu..ze alkoholu nigdy NIE

masz problem z odstawieniem alkoholu na okres karmienia? Lepiej przyjrzyj się temu bliżej, bo bez kielicha przecież można żyć, to nie jest produkt pierwszej potrzeby... prawda?

Gość wygraj ze mna To
to nie jest glupie pytanie.. znam przypadki ze dziewczyny nie liczyly sie z tym ze karmia piersia i sobie popijaly , znam takie co pic chcialy ale jednak nie pily, kazda matka jest inna.. ja mam 6 tyg. maluszka i nie pije bo mam caly czas swiadomosc ze moj syn dostanie to wraz z mlekiem, tak samo jak i uwazam na to co jem.., no ale ostatnio uslyszalam od znajomej ze ona tam pije bo czytala ze nie mozna sobie wszystkiego odmawiac i ze jej dziecku to nie szkodzi

Gość the new
Dla mnie nie bylo to zadne poswiecenie, ale ja generalnie nie przepadam za alkoholem :)

Gość echhh mamuski
wy jak zwykle histeryzujecie! ja do 5 msc od czasu do czasu lyk piwa wypilam,ale pozniej jak dziecko karmilam tylko raz dziennie,to sobie piwo od czasu do czasu wypilam!Nigdy przed karmieniem Zreszta dla was poloczki,to picie tylko z jednym sie kojarzy-chlanie az do utraty swiadomosci. a mozna przeciez jak sie karmi np 2-3 razy dziennie lampke dobrego wina sobie wypic,czy jakies slabe piwo. juz nie przesadzajcie,ze zaraz dziecko bedzie po tym najebane w cztery dupy

Gość echhh mamuski
w sensie.karmi 2-3 razy dziennie,a nie wino 2-3 razy dziennie pic:D

Gość kamcia1507
a ja wypiłam, raz z okazji urodzin męża, tyle, że wcześniej zgromadziłam pokarm dla dziecka, a cały następny dzień odciągałam i wylewałam. Tyle, że to nie była duża ilość

Gość no bez przesady
ja karmilam corke pozniej juz tylko raz dziennie na wieczor i nie widzialam problemu zeby sie lampke wina napic jak gdzies wychodzilismy. przeciez nie pilam na umor.