Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyje się raz

cholera faceci to będzie głównie do was ,ale każdy głos ma znaczenie

Polecane posty

Gość żyje się raz

witam wszystkich , powiem tak, NIE OGARNIAM FACETÓW jakiś czas temu poznałam super faceta (miły , nie nudził mnie i interesował im więcej z nim czasu spędzałam tym bardziej chciałam go lepiej poznać), po prostu inny od wszystkich , spacerowaliśmy wieczorami-super nam się gadało i widziałam , że strasznie mu się podobam nawet znajomi podpowiadali mi delikatnie , że nigdy nie widzieli go takim szczęśliwym . Ja wyjechałam , utrzymywaliśmy kontakt ,ale jak wróciliśmy na studia (w tym samym mieście)to już nie było to samo , ja myślałam ,że będzie chciał się ze mną umówić ,ale on nic tylko rozmawiamy między zajęciami( bo oboje mamy dwa kierunki i wylądowaliśmy na tym samym) uśmiechamy się do siebie , robię te maślane oczy jakoś tak automatycznie on zawsze odpowiada mi zawsze uśmiechem , ale wydaje się być bardzo zdystansowany , tylko nie piszcie mi , że to ja mam go zaprosić gdzieś bo mimo że mamy 21 wiek to wychodzę z założenia że to facet powinien wykonać ten pierwszy kroki za bardzo się krępuję ( "dlatego mimo , że jestem ładną dziewczyną nie mam jeszcze nikogo bo jestem zbyt nieśmiała" tak stwierdziła ostatnio moja koleżanka i chyba ma rację )

Gość e.s.p.
To dalej wychodź ze swojego założenia i się użalaj :D

Gość uwielbiam Was normalnie
taaa choćbyś miała zesrać się z miłości to nie rób nigdy pierwsza nic tylko czekaj aż on raczy Cię wybrać.......

Gość żyje się raz
ja się nie użalam tylko szukam powodu takiego zachowania , nie jestem osobą użalającą się nad sobą

Gość uwielbiam Was normalnie
ale taką będziesz

Gość żyje się raz
ja pierdziele i co jeszcze będę płakać po kontach tak ? no bez przesady , ja chcę wiedzieć co taki facet myśli ? dlatego to głównie pytanie do facetów

Gość e.s.p.
Nie wiadomo co myśli ten konkretny, może ma cię gdzieś, może myśli że nie ma szans, a może jest chory psychicznie :D

Gość żyje się raz
hahaha dobre o chorobie psychicznej to nie pomyślałam , ale faktycznie pewnie ma mnie głęboko w d**** :/

Gość szoque!
w takiej sytuacji (nie ma wiekszej roznicy facet czy kobieta), osoba mogla sie odzwyczaic od tego milego uczucia ciaglych spotkan i juz nie ma na nie parcia. minelo zauroczenie. chlopak moze tez mysli podobnie jak ty, ze tobie moglo sie znudic, wiec nie spotykacie sie juz tak.

Gość e.s.p.
Albo stwierdził że studia to nie czas na zawracanie sobie dupy "dupami" :D może chce się pobawić a nie spędzić studia z jedną "dupą".

Gość żyje się raz
czyli co najpierw zawrócicie dziewczynie w głowie , a potem sorry , ale mi się już znudziło

Gość e.s.p.
To ze ci zawracał to jest twoje zdanie :D

Gość e.s.p.
Widocznie nie jest tak zakochany na jakiego "wygląda" sama sobie "zawróciłaś" w głowie i szukasz winnego :D