Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesttteB

do osob mieszkajacych w NIEMCZECH..

Polecane posty

Gość niesttteB

Niestety mialem przykra sytuacje w niemieckim realu. Zlapano mnie na kradziezy na 20 euro. Dzis przyszedl list z wezwaniem do sadu. Mieszkam w Polsce, orientuje sie ktos co mi grozi i ile jak nie zglosze sie tam. Nie mam pieniedzy zeby tam jechac. Nie pracuje, chodze do szloly a skonczylem 18 lat juz..

Gość asdsadddd
pewnie bedziesz mial sprawe i dostaniesz kare do zaplacenia . ja taka kare dostalam i nie zaplacilam i zjawila sie u mnie w domu policja. dwoch policjantow z niemiec z naszym dzielnicowym. Nie zaplacilam dalej i dostalam zakaz wstepu do niemiec. Jak mnie zlapia w niemczech to mnie od razu zawijaja chyba na 10 dni;/ A ukradlam sweterek za 30 euro. Mojego chlopaka chyba dwa razy zlapali i nie zaplacil mandatow i sprawa trafila do polskiego sadu ;/

Gość saaedfghj
a ile tej kary mialas, naprawde wazne. strasza mnie ze 5 000 euro

Gość znów pomarańczowo
Złodzieje! Nie wstydzicie sie tu opowiadać o swoich kradzieżach? Potem porządni ludzie muszą się przez takie bydlęta wstydzić za granicą.

Gość asdsadddd
ja dostałam kare dwa razy tyle ile ukradłam czyli 60 euro, a potem mi przysylali ze mi narosły jakies odsetki i było tego ponad sto euro, a gdzie mieszkasz w polsce czy w niemczech ? moja kolezanka chodziła odpracowywac ta kare skierowali ja do takiego osrodka ktory jej wyznaczyl miejsce odpracowywania tej kary w polsce.

Gość saaedfghj
W Polsce mieszkam, a sprawa w Niemczech

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Co za ludzie!!! Jak można kraść, nie ważne czy to w Polsce czy za granicami naszego kraju? a tym bardziej za granicą nie odważyłabym się, opinia idzie dalej i niestety wystarczy że jednego polaka złapią na złodziejstwie a potem mówią że cały naród kradnie:( totalne dno!!!!!! niech ci dojebią jak najwyższą karę, następnym razem się zastanowisz czy ukraść!!!!!!!!!!

Gość wifigdansk
spokojnie,człowiek pyta co mu grozi a nie prosi o komentarz czy ocenę moralną,nie oceniajmy!od oceny jest sąd i sumienie a nie drugi czlowik,obcy,nieznajomy.

Gość znowujaaaads
uff a straszyli mnie ze dostane 5000 euro, zreszta nigdy w zyciu juz niczego nie ukradne, takie nerwy.