Prezes Wertyp 0 Napisano Październik 19, 2012 swoje wypowiedzi uwazam za logiczne, a nawet jak zalacze w nich jakies ostre slowo, jest to forma podkreslenia argumentu. co wiecej, uwazam, ze jestem calkiem niezly :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yggdg Napisano Październik 19, 2012 a skad jestes wertyp, w jakim miescie mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jdbsjbdjshd Napisano Październik 19, 2012 Atrakcyjnym dla kogo Marcinku? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie rozsmieszaj mnie Napisano Październik 19, 2012 Prezes, przeciez ty masz tak waski swiatopoglad jakbys zycie w jakiejs wsi zabitej dechami spedzil, poza tym jestes chamem. Ale zaden idiota nie zdaje sobie sprawy z tego, ze jest idiota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiem krotko... Napisano Październik 19, 2012 za inteligentnego i atrakcyjnego to ty moze uchodzisz wsrod swoich kolezkow dresiarzy na dyskotece techno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kredka bambino Napisano Październik 19, 2012 inteligentnym? Raczej monotematycznym. Atrakcyjnym? Jak mozesz byc atrakcyjny skoro wstydzisz sie swojej facjaty. Heh nie ma to jak leczyc kompleksy na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Październik 19, 2012 dzieki. uwagi bardzo mnie motywuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ex-D.Bill 0 Napisano Październik 19, 2012 uhmmm a ja jestem księżna Cambridge:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panadol extra Napisano Październik 19, 2012 Wertyp, jakbys mial skoczyc z poziomu swojego ego do poziomu swojej inteligencji to bys pobil rekord Felixa Baumgartnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Styczniowy przyjaciel 0 Napisano Październik 20, 2012 hahaha dobrze że masz poczucie humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocna zmiana Napisano Październik 20, 2012 bo na forum to mozna tak kompleksy chowac-i raz o Wegierce,a raz o bogatej Angielce i nie wiem czym jeszcze.Gorzej w realu,niestety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ???????no co Napisano Październik 20, 2012 Lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tej pory myslalam...... Napisano Październik 20, 2012 ze prezio to kretyn. Teraz wiem, ze to po prostu kretynski projekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ministerstwo kultury...... Napisano Październik 29, 2012 prezes jesli na zdieciu to ty to trzeba przyznac ze masz fajne cialko,a wszystkie te wiesniary rozszczekane ,tu sa takie wazne a w realu by za toba sikaly.....dobrze ze ta wiocha wyemigrowala wiecej ludzi na poziomie w polsce zostalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kredka bambino Napisano Październik 29, 2012 no, na poziomie prezesa czyli plytek chodnikowych :D i pewnie mialby powodzenie, wsrod dresiar i dyskotekowych dziun :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Śnieżynka:))))) Napisano Październik 29, 2012 i do tego jaki skromny:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Październik 29, 2012 wiecie co, jestem znudzony praca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAGDA_______ 0 Napisano Październik 29, 2012 A my tobą!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość don kafe Napisano Październik 29, 2012 ee jesteś tylko zwykłym PROJEKTEM :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola kola Napisano Październik 29, 2012 ile masz lat wertyp bo widac ze lysiejesz juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Październik 29, 2012 najlepsza sa czasy nastoletnie, bo nie trzeba tyrac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach