Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa kursantka

prawko

Polecane posty

Gość pechowa kursantka

Dziś po raz 9 oblałam prawo jazdy ;( ja już wymiękam czy to znaczy że się nie nadaje na kierowce?

Gość suuuseee
na czym oblalas?

Gość pechowa kursantka
wymusiłam pierwszeństwo bo nie zauważyłam znaku ;/

Gość znowujaaaads
głowa do góry, ja za 4, ale nerwy miałam. Nie ważne czy za 2 czy za 15. PRZYJDZIE CZAS GDY I TY ZDASZ...

Tak, zdecydowanie nie nadajesz się. Daj sobie spokój dla dobra innych uczestników ruchu. Wg mnie powinno być cos takiego, że np po 5 nieudanej probieobowiazkowo ze 3-5 lat przerwy do nastepnych prob. Na ochloniecie, przemyslenia o zyciu, konsultacje z psychologiem/psychaitra, etc. Rozumiem ze moze nie udac sie za 1 czy 2 razem ale nie 9.

Gość the new
Ale przestan! Ja na egzaminie niby sie nie denerwowalam, mijalam znak zakaz wjazdu i bylam z siebie dumna, ze nie wjechalam, ze nie dalam sie nabrac, ale niestety... to byl zakaz wjazdu dla samochodow ciezarowych. I uwierz mi!!!! nie widzialam tej czarnej ciezarowki narysowanej na srodku znaku. Naprawde nerwy robia z czlowiekiem dziwne rzeczy. Zdalam za trzecim razem, mam prawko od 3 lat i nie mialam wypadku, stluczki... nic! nie poddawaj sie !

Gość pechowa kursantka
rozmywacz chyba masz racje, ale ja na jazdach takich głupot nie robię :( już sama nie wiem ;(

Jak na jazdach idzie Ci dobrze, a na egzaminie robisz karyodne bledy to pewnie wszystko kwestia stresu. Może psycholog, bo 9 razy to zdecydowanie za duzo i to chyba nie przypadek.

Gość Ulkaa55500
miałam podobnie, zdalam dopiero za 8 razem. Na jazdach facet ciągle się zastanawiał jak taki dobry kierowca może ciągle nie zdawać. U mnie największy wpływ miał stres- za każdym razem trzęsłam się przed egzaminem, tysiące myśli, zaraz ból głowy, niechęć, nagle czułam się niepewnie za kierownicą... Pewnie i tak wiele z was stwierdzi, że głupio się tłumaczę ale taka prawda. Musisz nauczyć się panowania nad stresem

Gość pechowa kursantka
no cóż będę musiała się poważnie zastanowić nad tym czy w ogóle dalej podchodzić do egzaminów. Wydaje mi się że ten egzamin jest dla mnie nie do przejścia :(

Gość Ulkaa55500
dasz radę, nie rezygnuj. Więcej wiary w siebie