Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos zna sie na snach?

moj chlopak mial wg mnie dwuznaczny sen.co myslec?

Polecane posty

Mianowicie opowiedzial mi,ze mial sen,ze byl chyba w jakims barze i 2 dziewczyny go zaczepily,a jedna usilowala go poderwac.Ale on odmowil w tym snie. Ogolnie to bardzo wierze w sny,jak zylam w stresie bywalo,ze kazdego ranka budzilam sie z roznymi snami. On za to praktycznie nigdy nie pamieta,a to mi opowiedzial. Wydaje mi sie,ze ten sen oznacza,ze on chcialby mnie zdradzic,badz zastanawia sie czy byc ze mna.Przeciez skoro mu sie to snilo to nie miala w tym udzial podswiadomosc. ja to tak bym interpretowala.przyznam,ze troche zabolal mnie ten sen. Jeszcze dodam,ze chwilowo jest to zwiazek na odleglosc. co myslicie?

Gość frojd z koziej wółki
myślę, że to był wypart do podświadomości fakt, mocno zniekształcony zwykle tak się dzieje w przypadku traumatycznych przeżyć w realu, sądzę, że on został zgwałcony przez dwie pijane laski które spotkał w barze

:)

Gość nie nakręcaj sie laska
faceci mają sny erotyczne częściej niż kobiety to że tym razem opowiedział sen nic nie znaczy, być może zazwyczaj nie pamieta snów a ten wyjątkowo zapamiętał idiotyczne z jego strony że to Ci opowiadał, najwyraźniej był zbyt podniecony by myśleć racjonalnie i dlatego opowiedział zanim się zastanowił po co to robi typowy facet

ale z tego co powiedzial to nie byl erotyczny sen.tylko ze poprostu jakas chciala go poderwac. czy ja wiem czy faceci czesciej maja erotyczne sny?gdzies czytalam ze kobiety nie sa gorsze:) nawet jesli ma sny erotyczne to ok,niewazne,ja czasem tez cos tam mam,ale zastanowilo mnie to;/

chodzi mi oto,ze moze on sie nawet nad tym nie zastanowil,ale wg mnie ten sen mogl miec podtekst,ze jest taki jakby rozerwany

facet bezmyślnie opowiedział a ty analizujesz zresztą piszesz: dwuznaczyny, a niby co było dwuznacznego ? podrywały to podrywały na ulicach tony dziewczyn, kobiet, jedna łądneijsza od drugiej a ty się dziwisz że facetowi się jakieś przyśniły ? mnie po całym dniu na grzybach w nocy też zazwyczaj śni się że widzę grzyby....i nie widzę nic dziwnego w takim śnie może opowiedział ten sen by się dowartościować że niby takie z niego ciacho że aż dwie laski się o niego zabijają :-) a w realu czuje się jak przeciętniak .....

mnie np śniło się że zachodzi mnie od tyłu nieznajomy...no ale przecież nie opowiem mężowi że to mi się podobało...prawda ?!

to mozliwe,raczej nikt go nie podrywa.