Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loara25

Mąż jest taki jak każdy......

Polecane posty

Mój mąż okazał się być taki jak wszyscy faceci. Zawsze marzył o dziecku,ja chciłam poczekać,ale on za wszelką cenę chciał mieć syna... Od początku: Ja: Szczupła nawet bardzo,duży biust,ładna-zawsze miałam wielllllkie powodzenie u mężczyzn. Zawsze ktoś o mnie zabiegał,nawet kiedy byłam już w związku z Nim. On: Przeciętny,słabe poczucie humoru,obecnie 102 kg przy 175. Zakochałam się w nim bo był inny,imponował mi tym. Jestesmy ze sobą rok po slubie a ogólnie 6 lat w związku. Teraz.... mamy dziecko i dziś zapytałam go czy poszedł by do naszych wspólnych znajomych wieczorem beze mnie i powiedział,że nie bo była bym zła,a ja sie wkurwiłam bo my mamy razem dziecko i dlaczego ja mam sobie odmawiać a on może robić co chce. to tak w skrócie,jest mnustwo sytuacji ale musiała bym chyba książke napisać żeby tu streścić jak jest do dooopy

Gość nie wiem co wyglad waga wzrost
ma do waszych problemow i wlasciwie o co ci chodzi zapytalas go czy poszedlby sam powiedzial ze nie wiec w czym masz problem ?? i przedewszystkim jak chcialas poczekac z dziekciem to dlaczego je masz ?? co maz na sile zorbil ci dziecko ??

Gość ani pisać ani czytać
ze zrozumieniem nie potrafisz? Kużwa szkoła i nauczyciele schodzą na psy :P

Gość ONA JEST PIĘKNA A ON BESTIA
i tyle

Gość Lora idziemy na piwo ?
do parku ?

Gość dgghd
przepraszam ale ze śmiechu nie jestem w stanie doczytać ostatniego akapitu:D:D:D:D być może tam ukryło się sedno tematu, no nie wiem, może przekopiuj ten tekst zamieniając na odwrotną kolejność akapitów, to coś z tego będzie🖐️