Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonelyyyyyy hyy

Kto ma dzis zrąbany dzien?

Polecane posty

Gość lonelyyyyyy hyy

co wam się takiego przytrafiło? Ja dowiedziałam się dzisiaj od znajomych z klasy, że jestem strasznie małomowna, dziwna i głupia. Najbardziej dobijające jest to, że mają rację. Moje życie wygląda tak dom-szkoła, dom-szkoła, dom-szkoła itd. Powiedzcie mi jakie to jest uczucie poplotkowac z koleżanką albo poflkrtowac z chłopakiem?? Jedyne co mi wychodzi to malowanie. W przyszłosci zamieszkam na jakiejs latarni morskiej, zdala od ludzi i będę tam całe dnie czytac książki i malowac. Nienawidzę tego życia, nienawidzę ludzi. Każde złe słowo na moj temat doprowadza mnie do łez, a dzisiaj tak mnie klasa zjechała po mimo że nic im nie zrobiłam...

Gość marianna pe *
umyj gary matce nie masz problemów

Gość lonelyyyyyy hyy
mam. Moje całe życie składa się z problemow. Dla twojej informacji nie mam matki. Mieszkam w rodzinie zastępczej.

Gość jesteś jaka jesteś
ludzie dzielą się na ekstrawertyków i introwertyków poczytaj sobie definicję w internecie to zrozumiesz ludzie nie muszą być tacy sami, i bardzo dobrze bo przynajmniej się różnią, masz po prostu inny temperament od znajomych a to nie znaczy że jesteś gorsza, masz swoje pasje i zainteresowania sama jestem introwertykiem i pogodziłam się z tym prawie moge sobie wyobrazić Ciebie w tej latarnii morskiej ze sztalugą ;-) dla mnie idealny moment to ten w zaciszu domowym, z książką lub z jakimś fajnym filmem, obowiązkowo gdzieś obok mruczący kociak

Gość ruda*antonina****
dowiedziałam się dostałam banie z kolosa- elektrotechniki, oraz z matematyki

Gość ruda*antonina****
a i z matmy mam na poniedziałek 200zadań, zamiast zroić je to ja siedze