Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina Fos xxx

Nie wiem co robić!!!!! Jestem w trudnej sytuacji finansowej

Polecane posty

Gość Ewelina Fos xxx

Mam 26 lat. Do niedawna mimo samotnego macierzyństwa byłam szczęśliwą kobietą. Ukończone studia. Ekstra dobrze płatna praca, ludzie szanowali mnie. Przynajmniej w większości, ci którzy nie znali mojego ojca zbyt dobrze. A teraz? Ojciec i brat trafili do więzienia na pare lat za jakieś głupie przekręty podatkowe i jakieś oszusta. Matka nigdy nie pracowała, była kurą domową a dzisiaj szef do mnie przyszedł i powiedział że w jego agencji reklamowej będę pracowała do końca października i żebym zaczęła se szukać innego zajęcia. Jest mi przykro. Ojciec mojego syna (7 lat) nie chce mieć ze mną nic wspólnego a jego rodzice też powiedzieli że nie chcą pomagać ani córce ani wnukowi kryminalisty.

Gość Ewelina Fos xxx
a czy z prostytucji da rade wyzyc?

Gość sama z psem
Ewelina Fos xxx gdzie Ty kobieto żyjesz,ze przez pryzmat twojej rodziny oceniaja Ciebie.Ja nie rozumiem jak ograniczonym trzeba byc czlowiekiem zeby poniżać corke jakiegos nieudacznika.Ludzie to pojebani sa no kurwa nie moge babka odmawia pomocy dla wnuka bo jego dziadek to kreminalista ale to tez jej wnuk

Gość Ewelina Fos xxx
22:35 - podszyw Pracowałam w agencji reklamowej za 3 tysiące miesięcznie. Teraz nie wiem co będzie. Prace załatwił mi ojciec a przez tą całą sytuacje postanowiono że zostane zwolniona. Przecież sama nie znajde sobie żadnej innej pracy.

Gość Wacław Wspaniały
" Jeśli sama się szanujesz to nie czekaj do października - rzuć tę pracę i szukaj innej, skoro jesteś najlepsza w tym co robisz." Też mi Kurwa rada...w dupę ją sobie wsadź. Jak ją zwolnią to przynajmniej przysługuje jej odprawa, zasiłek dla bezrobotnych, dodatek dla samotnej matki, i cholera wie co jeszcze" Jak się zwolni to nie zobaczy ani grosza!!!

Gość kobieta Paris.................
kryminalistow i rodziny patologiczne nalezy utylizowac razem z oseskami z takowej by noe pokolenie patologii nie roslo. i grona kryminalistow nie powiekszalo

Gość Ewelina Fos xxx
Tylko że mój ojciec i brat nie są kryminalistami. Co prawda chodzi o jakieś sprawy finansowe, podatkowe czy łapówkowe ale tak prawde mówiąc to nie są źli ludzie. Brat w tym roku miał się żenić, ojciec jest wspaniałym mężem, ojcem i dziadkiem a teraz nagle wszystko się posypało. Nawet rodzice kolegów mojego syna zabronili mu z nim rozmawiać w szkole.

Gość exstudent
izolowac takich , co budzet panstwa okradaja

Gość To zależy ...
Ty przecież w niczym nie zawiniłaś, a dziecko chce jeść, nie daj się wyrzucić ot tak .... za nic. Jeśli cię zwolnią idź z tym do sądu pracy, tylko nie mów o tym wcześniej nikomu, bo zawsze znajdą jakiś powód, by się ciebie pozbyć.

Gość Ewelina Fos xxx
A czy to ja coś ukradłam. Pracuje w tej firmie już 3 lata. Właśnie w tym miesiącu kończy mi się umowa. Poinformowano mnie o tym że 31 października koniec naszej współpracy. Liczyłam na to że przedłużą ale nie.

Gość 2.500pln
przedstaw sprawe PIP, prawnikowi, wez ze soba umowe podpisana z pracodawca. zobaczysz co ci poradza. i narazie nic nikomu nie mow w pracy. powodzenia

Gość Ewelina Fos xxx
I myślisz że zostane z powrotem przyjęta? Czy w PIP nie powiedzą mi przypadkiem że skończyła mi się umowa to mnie pożegnali? Wszyscy się od nas odwrócili. Przyjaciele mojej mamy, moi przyjaciele. Pewnie nikt z was nie zdaje sobie sprawy jakie to jest przykre. A jak potrzeba było komuś coś załatwić to ja i mama byłyśmy pierwsze do pomocy.

Gość Ewelina Fos xxx
Bo nie było takiej potrzeby bym musiała się skrobać. Rodzina zaoferowała mi swoją pomoc. Gdybym ich nie miała napewno bym to zrobiła. Mój syn był bardzo rozpieszczonym dzieckiem przez dziadków. Poza tym mam większy problem! Za co utrzymam siebie, matke i dziecko. W mojej miejscowości będzie trudno mi znaleźć prace, teraz chce namówić matke byśmy sprzedały mieszkanie i wyprowadziły się stąd.

Gość piękna patologiczna rodzinka
nie ma co!