Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powrócona

odkrywanie się do przysłowiowej kości ZABRONIONE

Polecane posty

Gość powrócona

chyba powinno być. Otworzyłam się w moim kilkuletnim związku, zaufałam, że nie zostanę skrzywdzona. Załozyłam, okazuje się, że błędnie, że jeśli będę szczera, prawdziwa, to on to doceni i będę dla niego jedyną kobietą. Mężczyźni mówią, że nie mówimy wprost o tym, co nas rani... Ale wy przecież nie chcecie tego usłyszeć... Mówiłam - okazało się, że dla niego to niepotrzebna gadanina, a mnie się wydawało, że ułatwiam nam wspólne życie. Kochałam, kocham, nie mogę kochać, bo nie jestem jego "wszystkim". Co może być ważniejsze? Pieniądze? Dbanie o byt? Czy biedni i glodni nie kochają?

Gość powrócona
nie CO, tylko o CZYM

Gość ni uja rozumiem
z twego potoku nietrzezwych mysli

Gość Mondeppi
Jeżeli z nim też tak rozmawiałaś, to nic dziwnego, że uznawał to za bezsensowną paplaninę... Błąd przekazu zawsze leży po stronie nadawcy...

Gość powrócona
podzielę wam Otworzyłam się w moim kilkuletnim związku, zaufałam, że nie zostanę skrzywdzona. Załozyłam (okazuje się, że błędnie), że jeśli będę szczera, prawdziwa, to on to doceni i będę dla niego jedyną kobietą.

Gość powrócona
co w tej części jest niezrozumiałego?

Gość ni uja rozumiem
Kochałam, kocham, nie mogę kochać, bo nie jestem jego "wszystkim".

Gość doktor filologi polskiej
sam nic z tego nie czaje a czytam to juz 8 raz w kułko:-o🖐️

Gość powrócona
Kochałam, kocham, nie mogę kochać, bo nie jestem jego "wszystkim". kochałam = kiedyś kocham=ciągle nie mogę kochać=dotyczy przysłości nie mogę go kochać, bo nie chce mnie zrozumieć, nie stara się mnie zrozumieć. Widocznie nie jestem ważna. Ten tekst byl dla niego, dlatego macie taki problem go rozszyfrować, bo on w częściach jest zakodowany tak, żeby tylko on mógł odczytać (chciałam se tylko pobeczeć. )

Gość plutonowy Jarzębiak
spoko jestem deszyfrantem Enigmy i widze tu utajnione kody miedzy wierszami do odpalenia glowic jadrowych z terytorium ZSRR, podaje namiary 4598E i 6035N🖐️

Gość powrócona
Jarzębiak, chodź na kawę olewam go ;)