Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionanas

podoba mi się zajęty facet

Polecane posty

Gość zagubionanas

bardzo podoba mi się pewien chłopak, niestety ma dziewczynę :( moje koleżanki mówią że wpadłam mu w oko. od razu jak się poznaliśmy dał mi swój nr telefonu, gdy był w klubie- mimo że ze swoją dziewczyną to sam podszedł i rozmawialiśmy, on prowadzi koło naukowe zaprasza mnie na każde spotkania, uśmiecha się tam do mnie i często rozmawiamy, piszemy. wszystko fajnie tylko czy to w ogóle ma sens?:(

Gość Mondeppi
Kobiety jednak są bezlitosne i głupie jeśli w grę wchodzą uczucia. Postaw się na miejscu tamtej, jak Ty byś się czuła, gdyby ktoś podrywał Twojego faceta. Z drugiej strony, jeżeli to on podrywa bardziej Ciebie - to wiesz z jakim typem człowieka masz do czynienia... byłabyś w stanie takiemu zaufać?

Gość zagubionanas
ale ja go nie podrywam, on mnie też nie, po prostu mamy kontakt z sobą, bardzo dobrze się czuję przy nim. z jednej strony tak wiem, pewnie się przejadę na tym i będę później rozpaczała, ale z drugiej nigdy w życiu nie zaryzykowałam, a może czasem warto?

Gość Mondeppi
Sama musisz wiedzieć najlepiej, na ile Ciebie stać... i przede wszystkim czy warto...

Gość zagubionanas
czuję się obecnie okropnie..... bo zawsze kierowałam się rozumem i swoimi zasadami i przez to odpuszczałam w wielu sytuacjach :( chyba najlepiej poczekam spokojnie, na razie nic się nie dzieję. najwyżej później będę się martwiła.

Gość laska z dużego miasta
Life is brutal !!! Jak facet mi się podoba to nie interesuje mnie czy wolny czy zajęty a jak go uwiodę to czuję się dowartościowana. Spróbuj go odbić.Może jesteś lepsza,ładniejsza,silniejsza? :) Powodzenia!

Gość a lal a
a ja mialam kazdego faceta ktorego zapragne...zajety nie zajety nigdy nie bylo z tym problemow