Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petla supelek

musze szybko wyjechac do pracy - czy sa szanse

Polecane posty

Gość petla supelek

musze jak najszybcjiej wyjechac do pracy fizycznej za granice ( holandia ) skad najlepiej sie zalapac ? czy mam szanse o tej porze roku dostac prace ?? duzo czytalam dowiadywalam sie , ale pytam tu, moze ktos pomoze, moze tez ktos potrzebuje wyjechac ??? moje plany sie nagle zmienily i zostalam na lodzie angielski znam dobrze , dogadam sie , a niemiecki tylko podstawy

Gość wredniucha4
czemu akurat Holandia?

Gość równo pokrojona świnka
a gdzie będziesz mieszkać, za co będziesz żyć, masz plan co zrobić po przyjezdzie? Bo tam kasa pojdzie jak woda, musisz miec odlozone pare zł.

Gość petla supelek
wyjechac nie na zawsze - bo tutaj mam mieszkanie i miesieczne oplaty . przez biuro oczywiscie, przegladalam to wszystko, mialam miec prace ale osba zostawila mnie na lodzie , oczywiscie przez agencje takie sezonowki gdzie jezdzi sie na okres do 3 miesięcy , zjezdza na ok 1 tydzien i znow

Gość petla supelek
Holandia bo tu duzo jest ofert z agencji na krotki okres czasu , gdzie na urlop moge zjechac do Polski. Jesli bym na stale to do UK, ale tu mam mieszkanie i UK troche za daleko . Chociaz teraz naokres pol roku moglabym wyjechac

w UK nie ma zadnego sezonu. Idzie Zima nigdzie nie ma sezonu. Nie wiem jak w holandii bo mieszkam w UK ale wydaje mi sie ze podobnie. A przez agencje nie wyjechala bym, bo Cię wrzuca z sama patologia do pokoju na 10 osob, ktos kradnie, ktos pije, nie wyjechala bym tak... Tylko po znajomosci jak juz do pewnych osob.

Gość petla supelek
zeby ta Anglia byla blizej, bo po angielsku sie dogadam ( chociaz nie mialam okazji za granica bo to bedzie pierwszy wyjazd ) znajoma zalatwiala mi wyjazd i w ostatniej chwili 2 tyg przed wyjazdem sie wycofala i nie wiem co robic :(

Gość petla supelek
no wlasnie znajoma zalatwiala mi pol roku prace fizyczna sprzatanie w Niemczech , bez posrednikow, agencji , i tearz nagle mowi ze facet wycofal sie w ostatniej chwili, a jeszcze tydzien temu mowil co mam zabrac

Gość wredniucha4
""zeby ta Anglia byla blizej"" a co? na pieszo z niej do Polski chodzisz? samolotem dwie godzinki

tez mi sie wydaje ze albo sama albo komus bliskiemu szybko te robote zalatwila. Ktos sie wycofal:/ ... nie wierze w to kompletnie. Wiesz w UK nie ma kokosów. Nie ma teraz sezonu na nic. W Amazonie będzie zeson na paczki niedługo.

Gość petla supelek
jestem skolowana , nie wiem co robic , bo wszystko mam juz prawie naszykowane pod ten wyjazd ok 2 mies., z nia miala jechac, bo ma swoja rodzine i bym sie z nia zabrala nie wiem jak to w Uk jest, duzo czytam , dowiaduje sie o Holandii , praca w szklarni czy w hali magazynie, na tasmie, przy produkcji, takie wyjazdy na 3 mies , po nich mozna zjechac na tzw urlop ( nie wiem tydzien czy 2 ) i tak jak dlugo sie da pracowac tzn jezdzic . w UK przegladalam ofety, takie bardziej etatowe gdzie na rok przynajmniej trzeba sie zatrudnic , ale na pol roku moglabym wyjechac , sama nie wiem :(

Gość wredniucha4
bo już jest za późno na jakiekolwiek wyjazdy - ludzi najechało się za dużo i nie ma roboty - to nie worek bez dna

Gość petla supelek
hmm mi chodzi o prace z agencji gl. do Holandii , a nie jechac na ciemno do UK , nie nie nie

Gość wredniucha4
ciekawe masz podejście - ty decydujesz na ile i kiedy urlop? agencje pewnie będzie się musiała dostosować!

Gość asassddfg
znalazłam ofertedo danii na dwa miesiace.