pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 20, 2012 koorwa niech mnie ktos zabawi... czyms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdggfwt Napisano Październik 20, 2012 tak późno otwierają noclegownie dla bezdomnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bosa bosa 0 Napisano Październik 20, 2012 Musisz siedzieć ? za co ? - połóż się, tak jest wygodniej. Dobranoccccccccc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kciukiem 8 Napisano Październik 20, 2012 [krece dupom] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 20, 2012 sdggfwt } :D ale zuosliwiec, ale zuosliwiec bosa bosa } jak mowie ze musze koorwa siedziec to znaczy ze nie moge sie polozyc! debilitzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina Kajor 0 Napisano Październik 20, 2012 a jak lubisz być zabawiania? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość demsej i mejkpis na tropie=SS Napisano Październik 20, 2012 ty kurwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pozdravviam środkowym paIcem Napisano Październik 20, 2012 kulki analne i te sprawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bosa bosa 0 Napisano Październik 20, 2012 Turbo- debilico, chciałam dobrze a wyszło jak zwykle... Ponawijaj coś, o tym dlaczego wysiadujesz itp. może kogoś to wzruszy i będzie Cię zabawiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina Kajor 0 Napisano Październik 20, 2012 jak zwykle wyzwiska :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kciukiem 8 Napisano Październik 20, 2012 ja wole kulki dowcipne. to jest dopiero uba jak nosisz to w sobie cały dzień . i jaka radocha jak ''chwycisz'' choć to tylko wrażenie, że wypadaja, a jaką dumę na licu się wtedy nosi! pamiętam... wisiały zawsze na stojaczku na biżuterie, łatwo mozna było pomylic, a koloru miałam złotego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bosa bosa 0 Napisano Październik 20, 2012 Aaaaaaaaaa ! - kulki lubisz ? - to powkładaj sobie te od bilarda, będzie siedzenie na sportowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina Kajor 0 Napisano Październik 20, 2012 koleżanka chyba znalazła inną rozrywkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowski 0 Napisano Październik 20, 2012 CZy śmierdzisz? Pytam poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina Kajor 0 Napisano Październik 20, 2012 to pytanie do kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach