Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkamilka

pyt do mam dzieci komunijnych

Polecane posty

Gość kkkkamilka

wiem ze przed komunia dzieci chodza na drogi krzyzowe,jakies spotkania itp zeby mogly przystapic do komuni.Moja corka musi byc tylko na min 1 mszy niedzielnej,a od listopada dodatkowo na spotkaniu raz w miesiacu w kosciele.No i oczywiscie co tydzien zdawanie modlitw.Czy to normalne?? wie ze moja chrzesnicaw tamtym roku caly czas chodzila do kosciola.A jak jest u was'

Gość ja bym się na Twoim
miesjcu cieszyła, w tamtym roku moja siostra miała komunię i to była jakaś masakra przez rok- co niedzielę msza ( ok, to rozumiem ), droga krzyżowa, poterm jakieś modły w listopadzie, dodatkowo spotkania itp. - od września do maja non stop siedziały z mamą w kościele, że nie wspomnę już o ogromie materiału do przerobienia

Gość kkkkamilka
ciesze sie ale zastawiam czy czegos ja nie pregapilam.Bylam na zebraniu,ksiadz nic nie mowil o zadnych spotkaniach tylko dal karteczke z info i tam tylko napisane to co pisalam wczesniej...

Gość olk
Mój chodzi w niedziele do kościoła i w czwartki na różaniec na razie to wszystko , dzieci z tej samej parafii w zeszłym roku ,uczestniczyły tylko w mszy niedzielnej na różaniec nie musiały chodzić ,w drugiej parafii na tym samym osiedlu dzieci muszą chodzić do kościoła w niedziele ,na msze różańcowe codziennie i jak będą roraty tak samo ,kiedy uczestniczą we mszy w innej parafii mają obowiązek przynieść karteczkę od księdza i pokazać siostrze na religii. U nas jeszcze dodatkowo spotkania w salce katechetycznej raz w tyg ,pani katechetka zadaje im krótkie modlitwy do nauki .

Gość wffffgggg
moja siostra musi być codziennie w kościele, mają tam jakieś modlitwy itp i dostają za to karteczki :o i wszystkie musi mieć